adrixop95 Napisano Styczeń 18, 2014 Share Napisano Styczeń 18, 2014 (edytowany) Cześć, chciałbym was zaprosić na 5 maraton MLP który odbędzie się 25 stycznia (sobota) 2014 roku od godziny 16:00 Na streamie: goo.gl/SK5cDj. (http://video.gamecreds.com/1348bvqrm7pvt/channel/Bedzie-tu-maraton-Pucykow-3) Będzie to 2 sezon MLP. Odcinki będą po angielsku z polskimi napisami. Podczas maratonu będą czekały na widzów różne atrakcje, np. rozdawanie kluczy do gier, karaoke, rozmowy i oczywiście oglądanie odcinków. Każdy będzie mógł również wypowiedzieć swoje zdanie na chacie. Zapraszamy Edytowano Styczeń 18, 2014 przez adrixop95 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nishi Napisano Styczeń 19, 2014 Share Napisano Styczeń 19, 2014 Jeśli nie będę miał nic innego do roboty w sobotę to wbiję :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maćko z Bogdańca Napisano Styczeń 19, 2014 Share Napisano Styczeń 19, 2014 A ja mam pytanie. Dlaczego napisy a nie dubbing? Mi to nie przeszkadza, ale pytam z ciekawości. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Celly Napisano Styczeń 19, 2014 Share Napisano Styczeń 19, 2014 UP. Chyba większość fandomu woli napisy, ale zawsze mogę się mylić Na sobotę nie mam planu, więc możliwe że dołącze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artem Napisano Styczeń 19, 2014 Share Napisano Styczeń 19, 2014 Wszystko dopełniłby stream najnowszego odcinka, ale pewnie nie będzie, a szkoda. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Future Pony Napisano Styczeń 19, 2014 Share Napisano Styczeń 19, 2014 Zapowiada się bardzo fajnie, mam nadzieję że w ten dzień akurat nie będę u siebie. Szkoda marnować neta mobilnego na oglądanie kreskówki, nawet jeśli to MLP. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrixop95 Napisano Styczeń 19, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 19, 2014 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Styczeń 24, 2014 Share Napisano Styczeń 24, 2014 Ja jak będę miał czas to również dołączę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weed Needle Napisano Luty 13, 2014 Share Napisano Luty 13, 2014 szkoda że tak szybko skończyliście ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się