drotkat Napisano Styczeń 25, 2014 Share Napisano Styczeń 25, 2014 Cześć! Będę tutaj zamieszczać moje rysunki^^ Śmiało piszcie opinie Na razie jeden rysunek: http://drotkat.deviantart.com/art/Pinkie-bat-428987977 Kolejne już rysuję ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AppleDash Napisano Styczeń 25, 2014 Share Napisano Styczeń 25, 2014 Trochę dziwnie wygląda ta grzywa ( kosmyki powinny być zakończone "ostrzej ), cienie... Co do cieni to mogłabyś używać więcej jasnych cieni. I popracuje nad bat wings Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drotkat Napisano Styczeń 25, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 25, 2014 Trochę dziwnie wygląda ta grzywa ( kosmyki powinny być zakończone "ostrzej ), cienie... Co do cieni to mogłabyś używać więcej jasnych cieni. I popracuje nad bat wings Co do grzywy, to jest mój pierwszy rysunek w programie graficznym i jeszcze go nie ogarniam :c nie mam jeszcze sposobu na robienie grzywy ;c i ahh te skrzydła nie miałam pojęcia jak je zrobić ;D co prawda nie mam w planie robić kolejnych nietoperzowych kucyków, ale może kiedyś.. wtedy na pewno bardziej się postaram I dziękuję za krytykę^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AppleDash Napisano Styczeń 25, 2014 Share Napisano Styczeń 25, 2014 Co do grzywy, to jest mój pierwszy rysunek w programie graficznym i jeszcze go nie ogarniam :c nie mam jeszcze sposobu na robienie grzywy ;c i ahh te skrzydła nie miałam pojęcia jak je zrobić ;D co prawda nie mam w planie robić kolejnych nietoperzowych kucyków, ale może kiedyś.. wtedy na pewno bardziej się postaram I dziękuję za krytykę^^ Czym rysujesz i w jakim programie? Jak chcesz mogę Ci wytłumaczyć jak robić grzywę krok po kroku w moim stylu i podesłać program za darmo. Oczywiście o ile podoba Ci się mój styl rysania grzyw. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drotkat Napisano Styczeń 25, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 25, 2014 Czym rysujesz i w jakim programie? Jak chcesz mogę Ci wytłumaczyć jak robić grzywę krok po kroku w moim stylu i podesłać program za darmo. Oczywiście o ile podoba Ci się mój styl rysania grzyw. Na tablecie (zwykłym, nie graficznym) w Sketchbooku Pro Oczywiście, że chcę c: I znowu bardzo dziękuję^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AppleDash Napisano Styczeń 25, 2014 Share Napisano Styczeń 25, 2014 Na tablecie (zwykłym, nie graficznym) w Sketchbooku Pro Oczywiście, że chcę c: I znowu bardzo dziękuję^^ Nie wiem czy program zadziała, ale i bez tego można sobie z tym poradzić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drotkat Napisano Styczeń 28, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 28, 2014 Wynik dzisiejszej nudy http://drotkat.deviantart.com/art/I-znowu-Pnkie-430107091 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AppleDash Napisano Styczeń 28, 2014 Share Napisano Styczeń 28, 2014 O wiele lepiej Czekam na dalsze efekty ( fajna koncepcja ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Styczeń 28, 2014 Share Napisano Styczeń 28, 2014 (edytowany) Bardzo ciekawa praca z PinkiePie. Niezły pomysł. Edytowano Styczeń 28, 2014 przez WilkU Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drotkat Napisano Styczeń 28, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 28, 2014 Dziękuję c: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drotkat Napisano Styczeń 30, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 30, 2014 Moja pierwsza maskotka^^ http://drotkat.deviantart.com/art/Rainbow-430675338?ga_submit_new=10%253A1391124293 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drotkat Napisano Luty 5, 2014 Autor Share Napisano Luty 5, 2014 Takie o cuś :3 http://drotkat.deviantart.com/art/RD-Afro-w-cyrku-432004461 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AppleDash Napisano Luty 5, 2014 Share Napisano Luty 5, 2014 Zaje....fajne Leci fav Super pomysł. Co powiesz na AT? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drotkat Napisano Luty 5, 2014 Autor Share Napisano Luty 5, 2014 Zaje....fajne Leci fav Super pomysł. Co powiesz na AT? Ojejku, dziękuję A jeśli chodzi o AT to oczywiście^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AppleDash Napisano Luty 5, 2014 Share Napisano Luty 5, 2014 Ojejku, dziękuję A jeśli chodzi o AT to oczywiście^^ Yay ! Co narysować? :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts