EmoTacoZ Napisano Sierpień 30, 2011 Share Napisano Sierpień 30, 2011 Witam serdecznie w nowym Talk Showie'ie, prowadzonym przez - Charice ! Naszym pierwszym gościem jest - Nicole kucyk Olsona Więc zaczynajmy!1.Witaj. Oto pierwsze pytanie : Dlaczego nazywasz sie Nicole? Skąd wzięło się twoje Imie ? - Ciekawe pytanie. Moje imie wzięło sie od imienia pewnej koleżanki z klasy. I to wszystko. Jest ładne, podoba mi się, więc wybrałem to imie.2. Ile masz lat?- 15, 4 miesiące, 20 dni.3. Lubisz kąpac sie w basenie? Jeśli tak to uzasadnij.- Kąpac tak, pływac nie bo nie wychodzi mi to. Ale pokąpac sie czemu nie.4. Twoje ulubione danie ?- Cupcakes Pinkie pie.5. Sama układasz swoją grzywę czy ktoś ci pomaga?- Sama układam, nie mam nikogo do pomocy.6. Opalałaś sie czy opalenizna przyszła wraz z narodzeniem ?- Po prosto mam taki odcień skóry, raczej się nie opalam, nie lubię leżec na słońcu.7. Co lubisz najbardziej robic ?- Lubię czytac, podobnie jak Twillight, uczyc sie, również jak Twillight. 8. Co byś zrobiła, gdybym wylała na ciebie kubek gorącej herbaty?- Z pewnością krzyknełąbym z bólu, możliwe, że wylałabym również na ciebie kubek herbaty.9. Czy potrafisz byc agresywna ? Widzę, że z natury jesteś bardzo przyjaznym kucykiem.- Czasami potrafie byc agresywna, nawet wredna.10. Na koniec już, chcesz kogos pozdrowic ? - Pozdrawiam wszystkie kucyki, w szczególności lilith, i oczywiście prowadzącą.Dziękuje za wywiad, żegnaj,- No cześć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K0ziol Napisano Sierpień 30, 2011 Share Napisano Sierpień 30, 2011 Ja kcem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EmoTacoZ Napisano Sierpień 30, 2011 Autor Share Napisano Sierpień 30, 2011 Dobrze, będziesz następny Obiecuje, że w drugim odcinku, będzie więcej pytań, oraz postaram sie wprowadzic jakieś dyskusje pomiędzy pytaniami, bo jak narazie to tylko jest pytanie - odpowiedz, pytanie - odpowiedz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K0ziol Napisano Sierpień 30, 2011 Share Napisano Sierpień 30, 2011 ok to jutro wieczorem chyba może nie będę pisał opowiadania Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Olson Napisano Sierpień 30, 2011 Share Napisano Sierpień 30, 2011 Cóż to jest? Jakim prawem publikujesz wywiad ze mną bez mojego uprzedniego wglądu w niego? Niech to, zapomniałem sobie zastrzec do tego prawo ;c Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EmoTacoZ Napisano Sierpień 30, 2011 Autor Share Napisano Sierpień 30, 2011 Cóż to jest? Jakim prawem publikujesz wywiad ze mną bez mojego uprzedniego wglądu w niego? Niech to, zapomniałem sobie zastrzec do tego prawo ;c Przecież ci mówiłem, gdzie to trafi Hihi Ale przyznaj, że wyszło nieźle Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adisso Napisano Sierpień 31, 2011 Share Napisano Sierpień 31, 2011 Ja mogę być po K0ziołku ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EmoTacoZ Napisano Sierpień 31, 2011 Autor Share Napisano Sierpień 31, 2011 Witam serdecznie w Talk Showie'ie, prowadzonym przez - Charice ! Naszym drugim gościem jest - Isabel kucyk K0zioła Więc zaczynajmy!Witaj. - Witaj!Pierwsze pytanie : Co myślisz o Cupcakes Pinkie Pie ? Em, według mnie, czekaj.. Według mnie babeczki pinkie pie są bardzo smaczne, widać, że przelewa w nie całą swą radość i chęć do życia. Gdybyś miała wybrac to byś wybrała balony czy serpentyny?Em, ja bym wybrała balony. Balonem zawsze można sie pobawić, a serpentyna to tak średnio.Jaka z reguły jesteś? Leniwa, złośliwa, zła, niedobra, agresywna, czy może miła ? Kurde... Z reguły jestem nieco złośliwa, jednak pomocna i raz złośliwa, raz miła. Nawet to sie może zmienić w pięc minut Czy masz jakieś przyjaciółki ?Kurde...xD Czekaj. Nie mam pojęcia... ! Nie. Jestem opuszczona, samotna, chętnie bym się z kimś spotkała.Czy posiadasz fejs buka ?TakKiedy założyłaś ?Gdzieś pół roku temu.Dodasz mnie do znajomych ?NieNie fajnie...Jakiś fotoblog, fotka.pl coś takiego może jeszcze...Nie mam.Wstydzisz sie? Jest wiele rzeczy, których można byłoby się wstydzic, jednakżę pytam cie o jaką konkretną rzecz mam sie wstydzic. ?fotoblog, fotka.pl Nie nie wstydze sie, zwyczajnie nie mam czasu.Twój ulubiony kolor? Moim ulubionym kolorem jest niebieski.Jakaś argumentacja?Ponieważ ma kolor nieba, ten kolor mi się podoba, wiele ludzi uważa, że jest smutny, szympansom zmarła jakaś tam rodzina, i te szympansy ustawiały klocki na grobach tych szympansów zmarłych, kolor niebieski to kolor depresyjny, wziął się ze starożytności średniowiecza, oceany uważano za przeszkody nie do przebycia i kojarzono je z niebezpieczeństwem.Co byś zrobiła, gdybym wsadziła ci kopytko do oka? Em, prawdopodobnie uderzyła bym cie.O ty!Po czym, zapytałabym cie, co ty robisz...Jakaś ty niemiła!Cuż, taka już jestem. Dlatego nie mam przyjaciół.Umiesz na czymś grac?Lubie pogrywac czasem na gitarze.Zagrasz mi coś ?Może jeszcze żaspiewac?Nom. ( http-~~-//www.youtube.com/watch?v=sO_QntXc-c4&feature=related )Ładnie grasz, ale śpiewanie sobie odpuśc.E tam.No dobrze, już na koniec, chcesz kogoś pozdrowic ?Chciałabym pozdrowic nikole która była tu przede mną.A mnie?Ciebie też.Pa! Pa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K0ziol Napisano Sierpień 31, 2011 Share Napisano Sierpień 31, 2011 Nie tak wyglądała moja argumentacja Ale całkiem niezłe chyba Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EmoTacoZ Napisano Sierpień 31, 2011 Autor Share Napisano Sierpień 31, 2011 Nie tak wyglądała moja argumentacja Ale całkiem niezłe chyba Zbyt szybko mówiłeś, pisałem co usłyszłem xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K0ziol Napisano Sierpień 31, 2011 Share Napisano Sierpień 31, 2011 Ja zwyczajnie argumentowałem wypowiedź Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts