Artem Napisano Styczeń 27, 2014 Share Napisano Styczeń 27, 2014 (edytowany) Na Youtube pojawił się już najnowszy filmik JHallera prezentujący rok 2013 pod względem animacji i filmików stworzonych przez Bronies, wzorując się na głosach jego widzów wyznaczył 25 najlepszych filmików 2013 roku. To był świetny rok pod względem animacji i takich właśnie filmików! Jak sądzicie, czy miejsca zostały rozsądnie wybrane? Wszystkie miejsca TOP 25: 1. Children of the Night. 2. Snowdrop. 3. Ponies the Anthology: III 4. Don't Mine at Night. 5. Double Rainboom. 6. Friendship is manly 7. Button's Adventures Episode 1: Episode Pilot 8. SWAG.MOV 9. Fluffle Puff Tales: "PFUDOR" 10. Smile HD 11. I am Octavia by TehJadeh 12. Two Best Sisters Play PKMN Snap 13. Epic Rage Time: The Incredible Derp 14. Once Upon a Time in Canterlot 15. Rainbow Dash Presents: Bittersweet 16. Lets Go Meet The Bronies 17. Two Best Sisters Play: Persona 4 18. What I Learned Today 19. Phoenix Wright / My Little Pony FIM - Turnabout Storm [Part 5/4] FINALE 20. Nightmare Night [sFM] 21. Bronies 2013 - When Can We Do This Again? 22. Fluffle Puff Tales: "Chrysmas Special" 23. A Tale of One Shadow 24. The Brony Chronicles - A Documentary on My Little Pony and Bronies (Part 1: Origins) 25. [PMV] Death Should Not Have Taken Thee Edytowano Styczeń 27, 2014 przez Dashek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karcia Napisano Styczeń 27, 2014 Share Napisano Styczeń 27, 2014 Widziałam 22, 20, 16,11, 10, 9, 2 i 1. Niektóre naprawde fajne ciekawe jak bedzie wyglądało podsumowanie tego roku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Styczeń 27, 2014 Share Napisano Styczeń 27, 2014 Friendship is Manly zdecydowanie zbyt nisko. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabeth Eden Napisano Styczeń 27, 2014 Share Napisano Styczeń 27, 2014 Tak . Większość z tej listy widziałam i zgadzam się, że ten rok był świetny i obfity w piękne animacje i fajne piosenki, bądź PMvujki(jak ja to nazywam). Co do jednego się nie zgadzam. Children Nocy na 1 miejscu? Piosenka genialna, ale Double Rainbow i w Snowdrop animacja jak dla mnie lepiej dopasowana i dłuższa ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artem Napisano Styczeń 27, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 27, 2014 Children of the Night jest na pierwszym miejscu, ponieważ zauważ ile mamy fanów luny w fandomie.. to było wiadome, że ta animacja będzie na wysokim miejscu.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Izeer Napisano Styczeń 27, 2014 Share Napisano Styczeń 27, 2014 Wygrały animacje flashowe, tego sie spodziewałem, chociaż Phoenix Wright / My Little Pony FIM - Turnabout Storm [Part 5/4] FINALE powinno być na co najmniej 5 miejscu, fabuła jednak przebiła dla mnie wiele dobrych animacji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts