Vandal Napisano Czerwiec 8, 2012 Share Napisano Czerwiec 8, 2012 Ahoj! Vandal zaprasza do gry w szóstą część kultowych Heroesów! A konkretniej w dodatek "Dzikie Hordy". Wedle mojej opinii gra minimalnie ustępuje legendarnej trójce, przy czym jest bardziej przystępna przeciętnemu graczowi. Na szczególną uwagę zasługuje możliwość potrójnego szkolenie jednostek. Jak na razie oprócz mnie zadeklarowali się Legion i Sakadetsu. Czekamy na kolejnych. EDIT: Lista Graczy Vandal Legion990 Sakadetsu ThatIsSoSad Sliver Rośniemy w siłę! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ThatIsSoSad Napisano Czerwiec 8, 2012 Share Napisano Czerwiec 8, 2012 W piątą...;p Moim zdaniem, Dzikie Hordy są pierwszą wersją V, w którą da się grać. Nie zmienia to faktu niezrównoważonych ras, idiotycznego designu niektórych jednostek i okropnych scenariuszy solo - ale zawsze dochodzą alternatywne ulepszenia i parę innych rzeczy. Nie lubię tej części strasznie. Ale w multi mogę okazyjnie zagrać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vandal Napisano Czerwiec 8, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 8, 2012 Aj! Aj! Moja pomyłka! Tytuł poprawiony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vandal Napisano Czerwiec 8, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 8, 2012 To jak? Dopisać Was? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ThatIsSoSad Napisano Czerwiec 8, 2012 Share Napisano Czerwiec 8, 2012 Możesz. Fanem nie jestem, ale i tak nie mam co robić. H3 stoi coś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Legion990 Napisano Czerwiec 8, 2012 Share Napisano Czerwiec 8, 2012 Prawda, scenariusz TotE niejest zbyt interesujacy sa 2 wiecej frakcji wiecej jednostek oraz wiecej map. Wiec jak chcerz grac w scenariusz to idz do zwyklej V ale w multi zawsze gram w TotE bo jest bardziej rozbudowane oraz moge w to zagrac kiedykolwiek. Tylko dajcie znak. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sliver Napisano Czerwiec 8, 2012 Share Napisano Czerwiec 8, 2012 ja niby bym mógł pograć (jeśli można na wersji pirackiej), chociaż dawno w V ni miałem okazji. Więc możesz mnie dopisać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Legion990 Napisano Czerwiec 8, 2012 Share Napisano Czerwiec 8, 2012 na pirackiej tez mozna grac ale albo z hamachi albo z gamerangerem (gameranger jest owiele latwiejszy i lepszy) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Virtuous Knight Napisano Lipiec 21, 2012 Share Napisano Lipiec 21, 2012 Myślę że też mógłbym zagrać, ale niestety mam pirata... Może w najbliższym czasie załatwię sobie oryginałkę jak będę miał kasę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KorQ Napisano Sierpień 4, 2012 Share Napisano Sierpień 4, 2012 to mnie też zapisz bo (heroes to magia) hehehe tylko czas zainstalować ten dodatek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ThatIsSoSad Napisano Sierpień 30, 2012 Share Napisano Sierpień 30, 2012 Ok, mam 2 niusy, dobry i zły. Dobry:ja i Vandal jesteśmy głupi Zły:aż tak, że nie potrafimy grać przez H5 w internetach bez "pomocy" ubi.com Polacy, pomożecie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marvelus113 Napisano Wrzesień 26, 2012 Share Napisano Wrzesień 26, 2012 Mnie również możesz zapisać. Dawno w HoMMa V nie grałem, ale zawsze można sobie przypomnieć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nosacz Napisano Luty 17, 2013 Share Napisano Luty 17, 2013 Ja niestety mam pirata, ale aktualnie posiadam pieniądze to może niedługo kupię oryginał. Na razie wypróbuję gamerangera. Możecie mnie dopisać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolritto Napisano Czerwiec 7, 2013 Share Napisano Czerwiec 7, 2013 Jedyna część którą mam! Ale bardzo lubię tę (tą?) grę. Tylko jedno mnie boli. Czy w kampani misja orkami jest tylko jedna? (pierwsza z resztą) Odpowie mi ktoś? A, tak, dopisz mnie z łaski swojej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Legion990 Napisano Czerwiec 25, 2013 Share Napisano Czerwiec 25, 2013 Jedyna część którą mam! Ale bardzo lubię tę (tą?) grę. Tylko jedno mnie boli. Czy w kampani misja orkami jest tylko jedna? (pierwsza z resztą) Odpowie mi ktoś? A, tak, dopisz mnie z łaski swojej. Nie, orkowie maja wiele misji prawie tak samo jak w oryginalnym Homm 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolritto Napisano Czerwiec 26, 2013 Share Napisano Czerwiec 26, 2013 Nie, orkowie maja wiele misji prawie tak samo jak w oryginalnym Homm Te misje są potem? Nie jestem mistrzem i poległem już w kampani nieumarłymi. Jakoś nie lubię tej nacji i słabo mi się nią gra. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Legion990 Napisano Czerwiec 26, 2013 Share Napisano Czerwiec 26, 2013 Te misje są potem? Nie jestem mistrzem i poległem już w kampani nieumarłymi. Jakoś nie lubię tej nacji i słabo mi się nią gra. Nierozumiem o co ci chodzi. w Tribes of the east niema kampani nieumarlych o ile sie orientuje jeszcze. Tam odrazu zaczyna sie orkami grac i jest tak jak zwykle misja po misji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts