Bananowa_Fantazja Napisano Czerwiec 9, 2012 Share Napisano Czerwiec 9, 2012 A może by tak zagrać w Strongholda? Co wy na to? Pisać kto chętny WAŻNE: Dobra wersja Strongholda do pobrania z tąd: Pirackie linki są na forum zakazane, o czym można dowiedzieć się tutaj. Gorąco zachęcam do przeczytania, już teraz powinien być warn - nieznajomość prawa szkodzi. O link zapewne możecie pisać do autora tematu na PW... no to czemu warna nie wlepiłeś ? i podpisuj się na następny raz Airlicku bob Bo ja jestem ostatnią osobą, która powinna dawać warny. Nie chciało mi się podpisywać, jestem ninja! (inaczej nie pójdzie [chyba że przez GameRanger]) Hamachi: Sieć: Bananowy_Swiat16 Hasło: 1996 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trebuhpl Napisano Czerwiec 9, 2012 Share Napisano Czerwiec 9, 2012 Ja z chęcią zagram. Na przyszłość nie wlepiaj lepiej linków do pirackich wersji P.S. (ale na PW prześlij ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bananowa_Fantazja Napisano Czerwiec 9, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 9, 2012 No cóż narazie ty czekamy na większą ekipe Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wladimir Napisano Czerwiec 28, 2012 Share Napisano Czerwiec 28, 2012 Ja moge zaiste. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KorQ Napisano Czerwiec 29, 2012 Share Napisano Czerwiec 29, 2012 ja bym se pograł w twierdze bo kampania mi sie znudziła wiec mnie jeż tam wbij Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cichy Napisano Lipiec 3, 2012 Share Napisano Lipiec 3, 2012 Jestem za! chociaż w strategie niezbyt dobrym. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bananowa_Fantazja Napisano Lipiec 4, 2012 Autor Share Napisano Lipiec 4, 2012 A więc Ludziska piszcie mi na skype: Bananowa_Fantazja albo na fb: http://www.facebook.com/damian.kruczkowski Czekam.. i ustalamy termin Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
solaris Napisano Lipiec 4, 2012 Share Napisano Lipiec 4, 2012 Jak zorganizuję sobie Twierdzę, bo gdzieś mi się "płyta" straciła to chętnie zagram ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kanibalosek Napisano Lipiec 17, 2012 Share Napisano Lipiec 17, 2012 Z tą Twierdzą to jeszcze aktualne ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts