Nikt Napisano Czerwiec 26, 2012 Share Napisano Czerwiec 26, 2012 Kiedyś tam oglądałem ale wytrzymałem chyba z 20 min , a dzisiaj oglądałem 13 odcinek z tego sezonu i rzuciły mi się w oczu 2 błędy Bon Bon patrząca na siebie xD Oraz wyścig klonów? Sorki za kanciaste kółka , ale nie chciało mi się ich rysować Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Czerwiec 26, 2012 Share Napisano Czerwiec 26, 2012 Hmmm... Powiem tak Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cloud Kicker Napisano Lipiec 13, 2012 Share Napisano Lipiec 13, 2012 Heh .! Nie ma to jak zdublowane postaci i plucie defragmentowanymi jabłkami xD Nie no ,niektóre akcję są naprawdę rozładowujące Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohNc0ToN Napisano Lipiec 13, 2012 Share Napisano Lipiec 13, 2012 Dotrwałem do 7 min ale nie wiedziałem ze bajka masz aż tyle błędów i trochę za bardzo się czepia bo jak się ogląda to prawie nie widać takich rzeczy ... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tigresss Napisano Sierpień 2, 2012 Share Napisano Sierpień 2, 2012 Ja obejrzałsm całe ale już dośc dawno, więc większości błędów nawet nie pamiętam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dammoni Napisano Sierpień 2, 2012 Share Napisano Sierpień 2, 2012 prawie nie widać takich rzeczy Zależy jak dokładnie się ogląda odcinki i czy zwraca się na to uwagę. Największą wpadką s1 jest wg. mnie ten ch....orrooba cutie mark Pinkie (odc. 23, Kroniki Uroczego Znaczka.), gdy była małą klaczą. Ma go zanim się pojawił. Ale w sumie to PP, więc się nie czepiam A filmik śmieszny. (widziałem zanim tu przybyłem) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 2, 2012 Share Napisano Listopad 2, 2012 Jeśli normalnie się ogląda to praktycznie nie widać takich "wpadek". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianRichCountryOwner Napisano Wrzesień 21, 2015 Share Napisano Wrzesień 21, 2015 Śmieszne jest to, że akurat odcinki z 1. serii na tym forum mają najmniej odpowiedzi. Na chłopski rozum powinno tam być najwięcej komentarzy, bo te odcinki istnieją najdłużej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się