Gubryś Napisano Luty 23, 2014 Share Napisano Luty 23, 2014 https://www.facebook.com/groups/530475827037129/ Jak jesteś z Lublina i masz FB przybądź do nowej grupy BL. Dlaczego jest nowa? Ponieważ stara jest strasznie umarła i panuje tam dyktatura niczym w Korei Północnej. Nie czekaj, Ożyw lublinski fandom już dziś jego mieszkańcu! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToffiLove Napisano Marzec 1, 2014 Share Napisano Marzec 1, 2014 A myślałam, że w Lublinie nie ma ponymeetów, to pewnie przez to, że nie posiadam fb ;_; ... Co prawda nie mieszkam w Lublinie, ale mam niedaleko. Mam kilka pytań: Dużo osób chodzi na meety? I w jakich grupach wiekowych? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Marzec 1, 2014 Share Napisano Marzec 1, 2014 (edytowany) Z tego co widziałem (fotki) to nie było zbyt dużo osób. Ja tez przez cały czas myślałem że lubelski fandom nie istnieje. Co prawda czytałem wzmiankę w FGE , ale ostatni wpis był z 2012r. Sam miałem robić nową grupę ale jak są już dwie to nie ma sensu. Uważam że fajnie by było zorganizować ogólnowojewódzki meet/konwent np na wakacje. Zastanawia mnie tylko jedna rzecz : czy ten fandom obejmuje tylko Lublin czy całe województwo? No i szkoda że się dzieli, powinien byś jeden fandom na całe województwo, tak jak u naszych Śląskich Bronych/Pegasis. Edytowano Marzec 1, 2014 przez KamilPL 94 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iron_Ilyushin Napisano Marzec 21, 2014 Share Napisano Marzec 21, 2014 ^^ Też myślałem że Lubelski fandom nie "żyje" ale jednak się myliłem. 20 członków też nie taka duża tragedia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LungTai Napisano Marzec 22, 2014 Share Napisano Marzec 22, 2014 Ale prawdopodobnie gunwo z tego wyjdzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iron_Ilyushin Napisano Marzec 23, 2014 Share Napisano Marzec 23, 2014 Nom od prawie miesiąca cisza w grupie :/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Marzec 23, 2014 Share Napisano Marzec 23, 2014 A co ma być, jak fandom obejmuje sam Lublin , trzeba się zorganizować jak Śląscy Bronies , na całe województwo. Małe grupki nie będą miały racji bytu, przynajmniej ja tak uważam. Można by było zrobić jakiś meet/konwent Lubelski np nad Białym. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToffiLove Napisano Marzec 24, 2014 Share Napisano Marzec 24, 2014 A co ma być, jak fandom obejmuje sam Lublin , trzeba się zorganizować jak Śląscy Bronies , na całe województwo. Małe grupki nie będą miały racji bytu, przynajmniej ja tak uważam. Można by było zrobić jakiś meet/konwent Lubelski np nad Białym. Wojewódzki konwent? Super-duper pomysł, ciekawe czy kiedyś wypali... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightbringer Napisano Czerwiec 27, 2014 Share Napisano Czerwiec 27, 2014 O Lubelska grupa bronies. Czemu dopiero teraz to zauważyłem ? No cóż na Facebooku siedzą bardzo rzadko ale do grupy chętnie dołączę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Czerwiec 28, 2014 Share Napisano Czerwiec 28, 2014 Może zrobimy jakiś meet w tym tygodniu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się