Karcia Napisano Marzec 6, 2014 Share Napisano Marzec 6, 2014 Witajcie, w tym temacie możecie zapytać moją OCke Rain Chaser. Przywitaj sie z innymi. Siema wszystkim, Jestem Rain Chaser , Ale możecie do mnie mówić Rain. Czekam na wasze pytania, Bo mam nadzieje że je zadacie. Nie martw sie Rain na pewno cie o coś zapytają. Mam nadzieje. A więc pytajcie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Napisano Marzec 6, 2014 Share Napisano Marzec 6, 2014 Czy jeżeli byś miała wybrać ciastko to jakie byś wybrała? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Marzec 7, 2014 Share Napisano Marzec 7, 2014 1. Co najbardziej lubisz robić?2. Twój ulubiony kolor?3. Lubisz grzanki?4. Ulubiona zupa? Wow jakie wymyślne pytania wow Swahu ale się postarałaś wow. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karcia Napisano Marzec 7, 2014 Autor Share Napisano Marzec 7, 2014 Czy jeżeli byś miała wybrać ciastko to jakie byś wybrała? Truskawkowe, uwielbiam truskawki. 1. Co najbardziej lubisz robić? 2. Twój ulubiony kolor? 3. Lubisz grzanki? 4. Ulubiona zupa? Najbardziej lubie spotykać sie z moją przyjaciółką Starlight. Czerwony jak moja grzywa. Nigdy ich nie jadłam. Nie jadam zup. Bo ty ich nie umiesz jeść, zawsze jak jesz zupe to cały stół jest brudny. Musiałaś to powiedzieć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alekseł Napisano Marzec 22, 2014 Share Napisano Marzec 22, 2014 Jaki jest twój ulubiony gatunek muzyki? Cupcakes? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karcia Napisano Marzec 22, 2014 Autor Share Napisano Marzec 22, 2014 Jaki jest twój ulubiony gatunek muzyki? Cupcakes? No wiadomo że dubstep! Nie dzięki dziś już jadłam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
**Amnezja** Napisano Marzec 23, 2014 Share Napisano Marzec 23, 2014 1. Lubisz kisiel malinowy? 2. Co Cię skłoniło do założenia tego tematu? 3. Czego nie lubisz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karcia Napisano Marzec 23, 2014 Autor Share Napisano Marzec 23, 2014 1. Lubisz kisiel malinowy? 2. Co Cię skłoniło do założenia tego tematu? 3. Czego nie lubisz? 1. Uwielbiam, jest taki słodki. 2. Chciałam by forumowicze pozadawali mi pytania bo chce trochę postukać w klawiaturę. 3. Nie lubię jak ktoś mnie do czegoś zmusza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się