Księżycowa Pani Napisano Marzec 23, 2014 Share Napisano Marzec 23, 2014 Witam wszystkich serdecznie! Mam na imię Ala. Od niedawna mam już 12 lat. Urzęduje w domu wraz z moim psem Lucky'm. To taki zabawowy labradorek. Jest on trochę jak Pinkie. Nie mam innego zwierzaczka, ale ten pies to jak 50 chomików. Zaraz po MLP kocham, wielbię wilki. Tak, te dzikie, straszne ssaki. Słucham metalu, tylko. Najczęściej Metallice. Ale to szczegół. Rysuję też dość często, ale szkice ołówkiem tylko. Wszyscy dookoła mówią mi, że mam talent, ale ja w to nie wierzę. Rysuję jak każdy przeciętny 12-latek. Lubię grać w siatkówkę, pływać i biegać (oczywiście z moim kochanym psiakiem).Jestem osobą dość szaloną. Kocham improwizować, śmiać się, żartować i naturalnie nie uczyć się, ale czasami się nie da. Moim ulubionym kucykiem jest księżniczka Luna. Ciupinkę mniej lubię naszą Celestie. Uwielbiam czekoladę, no i chyba to tyle. Dziękuję za uwagę i mam nadzieję, że szybko tu wszystko ogarnę. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estelle Napisano Marzec 23, 2014 Share Napisano Marzec 23, 2014 Witaj na forum i baw się dobrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Marzec 23, 2014 Share Napisano Marzec 23, 2014 Witaj na forum i baw się dobrze ! Ulubiony film? Elfy czy ludzie? Ulubione zwierzę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Księżycowa Pani Napisano Marzec 23, 2014 Autor Share Napisano Marzec 23, 2014 Witaj na forum i baw się dobrze ! Ulubiony film? Elfy czy ludzie? Ulubione zwierzę? 1. Wszystko za życie 2. Zdecydowanie elfy 3. Wilki, ale i konie są fajne 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karcia Napisano Marzec 23, 2014 Share Napisano Marzec 23, 2014 (edytowany) Witaj na forum i baw się tu dobrze Edytowano Marzec 23, 2014 przez RainChaser Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Marzec 23, 2014 Share Napisano Marzec 23, 2014 Witaj! - Ulubiony kolor ? - masz zwierzaczka ? - grasz w jakieś gry ? - masz rodzeństwo ? - lubisz szopy pracze? To na razie tyle miłego pobytu na forum! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Marzec 23, 2014 Share Napisano Marzec 23, 2014 Witaj na forum! Baw się dobrze! ^^ Gdybyś potrzebowała w czymś pomocy, to pisz śmiało. :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Marzec 23, 2014 Share Napisano Marzec 23, 2014 Wow, dawno nie słyszałam tak starożytnego imienia. Witaj. I następnym razem nie próbuj pisać jak milord, bo Ci to nie wychodzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się