Mystical Light Napisano Marzec 23, 2014 Share Napisano Marzec 23, 2014 (edytowany) Z racji (Jak dla Mnie) niezbyt ciekawego zakończenia "Mój mały Dashie", postanowiłem dopisać Sobie Własne zakończenie. Wyszło z Tego nawet coś ciekawego.Jednak do pozostawiam do waszej ustny. Na Koniec przepraszam za wszelkiego rodzaju błędy będące w treści. Nic mi nie nie zostało tylko życzyć miłej lektury. https://drive.google.com/file/d/0B_raZiuvGp3pWDFUTU1BZ1JnUjg/edit?usp=sharing Dashie.docx Edytowano Marzec 23, 2014 przez night shooter Link do komentarza
Szczygiel Napisano Marzec 23, 2014 Share Napisano Marzec 23, 2014 Wstaw plik na Google docs. Jestem ciekaw co z tego wyjdżie Link do komentarza
Artem Napisano Marzec 23, 2014 Share Napisano Marzec 23, 2014 Już po samym poście nie chce mi się czytać tamtego tekstu, po prostu się nie da.. spacje przed przecinkami, błędy logiczne i rzeczowe... podziękuję, jak poprawisz to może przeczytam. Link do komentarza
Cuddly Doggy Napisano Marzec 23, 2014 Share Napisano Marzec 23, 2014 Poddział ten nie służy do umieszczania fanficów. Umieszcza się je w poddziale Opowiadania wszystkich bronies. Przed założeniem go tam zapoznaj się z regulaminem, popraw błędy i nie zapomnij opatrzyć go odpowiednimi tagami. Ten temat zamykam i przenoszę do archiwum. Link do komentarza
Recommended Posts