Doguś :D Napisano Czerwiec 15, 2012 Share Napisano Czerwiec 15, 2012 [align=center] Witam w 2 Edycji Quiz'u o Grach (jak sama nazwa wskazuje ) . Quiz polega na zdobywaniu punktów przez odpowiadanie na pytanie. Gramy do 50 punktów. Każdy może wziąć udział w zabawie i wygrać. Po zdobyciu 50 punktów skończy się edycja 1 i zacznie 2 . Ranking będzie pod spodem Zasady: 1.Przestrzegać Zasad! 2.Bez Wulgaryzmów! 3.Odpowiedzi pisać w Odpowiedzi 4.Bez Edytowania! (I nie wiem czy ty dopisałeś bo sobie coś przypomniałeś, czy zgapiłeś odpowiedź ) 5.Ja mam (akurat) tutaj zawsze racje 6.Jak będą dwie odpowiedzi o mniej więcej o tej samej porze podziele punkty 7.Pytania są na punkty od 1 do 5. 8.Nie oszukiwać! (czyli proszę o nie wchodzenie do wiki ani nic ) 9.Mogę dać podpowiedź, ale to kosztuje zmniejszeniem liczby punktów za to pytanie 10.Miłej zabawy Ranking Pierwszej Edycji:Zwycięzca:White - 50 pkt2.TGaP_Syskol - 10 pkt3.zorua12- 7 pkt 4.wiej007 - 6 pkt 5.kubagaw2 - 4 pkt 6.ThatIsSoSad, Kuoth i Airlick - 3 pkt 7.Zandi - 2 pkt Ranking Drugiej Edycji:1. MacTavich - 12pkt 2. BezimiennyKot12 Applejack12 - 4pkt 3. niezwyciezony1 - 3pkt 4. kubagaw2 Airlick - 2pkt 5. zorua12 Zaraza White - 1pkt Pierwsze pytanie za 4pkt : Co znajdowało się w edycji kolekcjonerskiej Skyrima na PC ?[/align] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Napisano Czerwiec 15, 2012 Share Napisano Czerwiec 15, 2012 DVD z Making of Skyrim, artbook, mapa prowincji Skyrim i figurka Alduina. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zorua12 Napisano Czerwiec 15, 2012 Share Napisano Czerwiec 15, 2012 Statuetki Alduina, artbook, film „Making of", mapa świata i gra oczywiście. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zaraza Napisano Czerwiec 15, 2012 Share Napisano Czerwiec 15, 2012 Ja miałem swojej mapę, grę i... soundtracki z gry Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doguś :D Napisano Wrzesień 2, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 2, 2012 Witam wracam po nieobecności I tak pogubiłęm się z tym pytaniem więc każdy dostaje bo jednym punkcie No to tera kolejne pytanie za 2 pkt : Jaka firma (ja tak na to mówię ) jest odpowiedzialna za FF X ? (Final fantasy X) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobayashi Napisano Wrzesień 2, 2012 Share Napisano Wrzesień 2, 2012 Square Enix (czy jakoś tak ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doguś :D Napisano Wrzesień 2, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 2, 2012 Bezimienny Dobrze! Teraz kolejne pytanie za 1pkt : Jak NAZYWA się bohater/bohaterka z serii ME? (Mass Effect) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobayashi Napisano Wrzesień 2, 2012 Share Napisano Wrzesień 2, 2012 Porucznik Shepard Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Wrzesień 2, 2012 Share Napisano Wrzesień 2, 2012 Komandor (albo Komandorka, zależy, jaką płeć się wybierze) Shepard. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doguś :D Napisano Wrzesień 2, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 2, 2012 Dobrze Bezimienny, ale następnym razem nie edytuj XD Dobra kolejne pytanie za 2pkt : Jaka to gra? W grze wcielamy się w niejakiego Daniela, który błądzi po mrocznych korytarzach osiemnastowiecznego zamczyska. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacTavish Napisano Wrzesień 2, 2012 Share Napisano Wrzesień 2, 2012 Amnesia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doguś :D Napisano Wrzesień 2, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 2, 2012 Dobrze MacTavish! Teraz kolejne Pytanie za 4 pkt: Co to za gra? To darmowy pierwszoosobowy horror opracowany przez studio Parsec Productions. Deweloper gry stworzył ją w ramach uczenia się silnika Unity. Prosty w swoich założeniach oraz wykonaniu projekt szybko zdobył sympatię graczy i stał się prawdziwym hitem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacTavish Napisano Wrzesień 2, 2012 Share Napisano Wrzesień 2, 2012 Dobrze nam znany Slender? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vanadiss Napisano Wrzesień 2, 2012 Share Napisano Wrzesień 2, 2012 Slender. Toć to oczywiste, skoro silnik Unity i hit. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doguś :D Napisano Wrzesień 2, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 2, 2012 Dobrze MacTavish! YEY Kolejne pytankio tym razem za 1pkt: Wypełnij literki I wyjdzie ci nazwa gry na PS3 I__am__s Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobayashi Napisano Wrzesień 2, 2012 Share Napisano Wrzesień 2, 2012 Infamous Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doguś :D Napisano Wrzesień 2, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 2, 2012 Dobrze Bezimienny! Teraz kolejne pytanie za 2 pkt : Ile klas jest w Diablo 2 plus dodatek LoD? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacTavish Napisano Wrzesień 2, 2012 Share Napisano Wrzesień 2, 2012 Ponoć 7 z tego co mi wiadomo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobayashi Napisano Wrzesień 2, 2012 Share Napisano Wrzesień 2, 2012 Barbarzyńca, czarodziejka, nekromanta, zabójczyni, druid, amazonka, paladyn. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doguś :D Napisano Wrzesień 2, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 2, 2012 Dobrze MacTavish! Kolejne pytanie za 5pkt - 1pkt (Podpowiedź 1) : Odgadnij tytuł - Literkowanie GRA na Wii sportowa Z postaciami z dwóch kultowych gier Mario & Sonic at the London 2012 Olympi__ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacTavish Napisano Wrzesień 2, 2012 Share Napisano Wrzesień 2, 2012 No ty chyba żartujesz XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doguś :D Napisano Wrzesień 2, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 2, 2012 No ty chyba żartujesz XD Nie Podpowiem jeszcze jedno edytując Chcecie podpowiedź ? Dobra dam podpowiedż więc cięcie punktów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacTavish Napisano Wrzesień 2, 2012 Share Napisano Wrzesień 2, 2012 A dostane pukty jak napiszę chociaż 3 wyrazy licząc z &? Mario & Sonic at the London 2012 Olympics.Nareszcie rozszyfrowałem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doguś :D Napisano Wrzesień 2, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 2, 2012 Jak odgadniesz zawodnicy mają łatwiej Punkty są za całe:D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doguś :D Napisano Wrzesień 2, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 2, 2012 I jak odgadniesz nawet jeden wyraz nie będzie cięcia punktów kubagaw całe dobrze oprócz ostatniego wyrazu! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts