NicolaDUB Napisano Kwiecień 5, 2014 Share Napisano Kwiecień 5, 2014 Co sądzicie o szkicu mojego OC? (Liczę na jak największe hejty) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Kwiecień 5, 2014 Share Napisano Kwiecień 5, 2014 Ogólnie bardzo fajny pomysł, oryginalny i wgl. Sama praca też jest bardzo ładna. Masz bardzo ciekawy styl. Połowiczna humanizacja kuców zawsze mnie dość śmieszy. Takie dziwne. Ale praca jak pisałem wcześniej bardzo ładna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NicolaDUB Napisano Kwiecień 6, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 6, 2014 Ogólnie bardzo fajny pomysł, oryginalny i wgl. Sama praca też jest bardzo ładna. Masz bardzo ciekawy styl. Połowiczna humanizacja kuców zawsze mnie dość śmieszy. Takie dziwne. Ale praca jak pisałem wcześniej bardzo ładna. Dziękuję ;3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metka04 Napisano Kwiecień 7, 2014 Share Napisano Kwiecień 7, 2014 pomysł ciekawy, teraz trzeba popracować nad wykonaniem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spring Apricot Napisano Lipiec 13, 2014 Share Napisano Lipiec 13, 2014 Temat archiwizuję. W razie chęci reaktywacji prośbę proszę kierować do mnie na PW. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts