Artaniis Napisano Kwiecień 11, 2014 Share Napisano Kwiecień 11, 2014 Witam wszystkich Wracam po dość długiej przerwie, wiec chciałbym się przywitać z nowymi jak i również z starymi bronies. Z tego co widzę dużo się tutaj pozmieniało odkąd przestałem tu zaglądać(w sumie to nie wiem czemu, możę przez brak czasu), jednak znów postanowiłem wrócić do świata MLP i Pinkie Pie Z osób które pamiętam ze starego forum widze, że Tarreth nadal włada niepodzielnie Tak więc jeszcze raz witam i mam nadzieję, że tym razem zagoszczę na dłużej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Kwiecień 11, 2014 Share Napisano Kwiecień 11, 2014 Witaj kolego ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Kwiecień 11, 2014 Share Napisano Kwiecień 11, 2014 Cze, staruchu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hedzio Napisano Kwiecień 11, 2014 Share Napisano Kwiecień 11, 2014 Tarreth ma tylko kolorek a tak to ma całkiem wywalone na forum(tak dla info)A poza tym to witaj ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ChrisEggII Napisano Kwiecień 11, 2014 Share Napisano Kwiecień 11, 2014 Zdążyliśmy już trochę pogadać, nie mniej witam na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się