julmik Posted April 14, 2014 Share Posted April 14, 2014 (edited) Witam wszystkich zainteresowanych. Będę wrzucać tutaj pluszaki które sama uszyłam. Jeśli ktoś ma ochotę może tutaj również podzielić się swoimi pluszakami lub czymś co sam wykonał. No to na początek dwa pierwsze kucyki Kolejny kucyk którego uszyłam to Cheerilee Jeśli odstęp czasowy pomiędzy dwoma postami jest mniejszy jak 24 godziny, używamy opcji edytuj~CD Edited April 14, 2014 by Cuddly doggy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artaniis Posted April 14, 2014 Share Posted April 14, 2014 Pinkie Pie Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarostaXD Posted April 14, 2014 Share Posted April 14, 2014 Podoba mi się Rarit . Cherliee ma trochę za duży ogon, a Pinkie troszkę długi pyszczek.Nie zmienia to faktu że wszystkie bym tuliła. Sama szyjesz im Cutie Marki ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
julmik Posted April 14, 2014 Author Share Posted April 14, 2014 Dzięki za miłe słowa. Zgadzam się z opinią, ale narazie są to wersje testowe:-) cały czas zmierzam do ideału. Oczy i znaczki są ręcznie haftowane (przeze mnie). Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarostaXD Posted April 14, 2014 Share Posted April 14, 2014 Jak dla mnie twoim pluszakom nie daleko do ideałów ;3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Downdraught Posted April 19, 2014 Share Posted April 19, 2014 Sam bym się oderwał od PC i trochę poszył, tylko nie do końca wiem jak zrobić szablon (z gotowych nie zamierzam korzystać) :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
julmik Posted April 19, 2014 Author Share Posted April 19, 2014 Ja też nie korzystam z gotowych wzorów. Uszyłam jednego pluszaka z gotowca i wyszła masakra. Coś jest w nich nie tak. Zwłaszcza z głową. Dlatego ja cały czas testuje i każdy mój kucyk wygląda trochę inaczej. A może jest ktoś kto posiada taki szablon to ja jestem chętna. Piszcie jeśli takowe macie:-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Downdraught Posted April 19, 2014 Share Posted April 19, 2014 Pomyślę, zaprojektuję, zobaczymy co z tego wyjdzie PS: Zna ktoś proporcje głowy do tułowia? Link to comment Share on other sites More sharing options...
julmik Posted May 3, 2014 Author Share Posted May 3, 2014 Kolejny mój kucyk to Twilight Sparkle. Zdążyłam zrobić jedno zdjęcie zanim powędrowała do nowego właściciela. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frodo Posted May 3, 2014 Share Posted May 3, 2014 Jak ty to szyjesz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
julmik Posted May 4, 2014 Author Share Posted May 4, 2014 Jak ty to szyjesz? Korzystam z wykrojów które są dostępne w internecie, ale ja je troszkę zmieniam i modyfikuje dlatego każdy mój kucyk wygląda nieco inaczej niż poprzedni. Cały czas pracuję nad idealnym wykrojem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frodo Posted May 4, 2014 Share Posted May 4, 2014 A szyjesz to na maszynie do szycia? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spring Apricot Posted October 19, 2014 Share Posted October 19, 2014 Temat archiwizuję. W razie chęci reaktywacji prośbę proszę kierować do mnie na PW. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts