julmik Napisano Kwiecień 14, 2014 Share Napisano Kwiecień 14, 2014 (edytowany) Witam wszystkich zainteresowanych. Będę wrzucać tutaj pluszaki które sama uszyłam. Jeśli ktoś ma ochotę może tutaj również podzielić się swoimi pluszakami lub czymś co sam wykonał. No to na początek dwa pierwsze kucyki Kolejny kucyk którego uszyłam to Cheerilee Jeśli odstęp czasowy pomiędzy dwoma postami jest mniejszy jak 24 godziny, używamy opcji edytuj~CD Edytowano Kwiecień 14, 2014 przez Cuddly doggy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artaniis Napisano Kwiecień 14, 2014 Share Napisano Kwiecień 14, 2014 Pinkie Pie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Kwiecień 14, 2014 Share Napisano Kwiecień 14, 2014 Podoba mi się Rarit . Cherliee ma trochę za duży ogon, a Pinkie troszkę długi pyszczek.Nie zmienia to faktu że wszystkie bym tuliła. Sama szyjesz im Cutie Marki ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
julmik Napisano Kwiecień 14, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 14, 2014 Dzięki za miłe słowa. Zgadzam się z opinią, ale narazie są to wersje testowe:-) cały czas zmierzam do ideału. Oczy i znaczki są ręcznie haftowane (przeze mnie). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Kwiecień 14, 2014 Share Napisano Kwiecień 14, 2014 Jak dla mnie twoim pluszakom nie daleko do ideałów ;3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Downdraught Napisano Kwiecień 19, 2014 Share Napisano Kwiecień 19, 2014 Sam bym się oderwał od PC i trochę poszył, tylko nie do końca wiem jak zrobić szablon (z gotowych nie zamierzam korzystać) :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
julmik Napisano Kwiecień 19, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 19, 2014 Ja też nie korzystam z gotowych wzorów. Uszyłam jednego pluszaka z gotowca i wyszła masakra. Coś jest w nich nie tak. Zwłaszcza z głową. Dlatego ja cały czas testuje i każdy mój kucyk wygląda trochę inaczej. A może jest ktoś kto posiada taki szablon to ja jestem chętna. Piszcie jeśli takowe macie:-) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Downdraught Napisano Kwiecień 19, 2014 Share Napisano Kwiecień 19, 2014 Pomyślę, zaprojektuję, zobaczymy co z tego wyjdzie PS: Zna ktoś proporcje głowy do tułowia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
julmik Napisano Maj 3, 2014 Autor Share Napisano Maj 3, 2014 Kolejny mój kucyk to Twilight Sparkle. Zdążyłam zrobić jedno zdjęcie zanim powędrowała do nowego właściciela. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Maj 3, 2014 Share Napisano Maj 3, 2014 Jak ty to szyjesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
julmik Napisano Maj 4, 2014 Autor Share Napisano Maj 4, 2014 Jak ty to szyjesz? Korzystam z wykrojów które są dostępne w internecie, ale ja je troszkę zmieniam i modyfikuje dlatego każdy mój kucyk wygląda nieco inaczej niż poprzedni. Cały czas pracuję nad idealnym wykrojem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Maj 4, 2014 Share Napisano Maj 4, 2014 A szyjesz to na maszynie do szycia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spring Apricot Napisano Październik 19, 2014 Share Napisano Październik 19, 2014 Temat archiwizuję. W razie chęci reaktywacji prośbę proszę kierować do mnie na PW. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts