Berette Napisano Sierpień 27, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 27, 2014 Yay!~ dziękuje jest cudna! już podziękowałam na DA Cieszę się, że się podoba! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berette Napisano Wrzesień 30, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 30, 2014 (edytowany) Okay... ostatnio wzięłam się za fanart'y tych pastelowych piesków, co to tak niektórzy je wielbią ;w; Rags ShowTime Oraz Dharma ( zrobiony na urodziny autorki ) Oprócz tych fanart'ów rysnęłam jeszcze dwa refy mych postaci~ ( zostało mi jeszcze z jakieś 4/5 :'D ) Edytowano Wrzesień 30, 2014 przez Beret Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berette Napisano Październik 14, 2014 Autor Share Napisano Październik 14, 2014 (edytowany) Dobra, dawno tu nic nie pisałam D: ( tak sobie myślę... nw, może najlepiej będzie zamknąć temat, bo i tak prócz mnie i Cass się nikt nie udziela ;-; ) No to ten... zrobiłam moje pierwsze w życiu anthro! ;w; A tu jako taki "+" dodaję mojego kotoperka :'D ---------------------------------------- EDIT: Znalazłam jeszcze art NMR oraz jakiegoś kuca... chyba na jakiś konkurs c: Edytowano Październik 14, 2014 przez Beret Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się