drotkat Napisano Kwiecień 19, 2014 Share Napisano Kwiecień 19, 2014 Cześć^^ Chciałam wam pokazać moją figurkę Rainbow Dash: http://pl.tinypic.com/view.php?pic=nxqa2f&s=8#.U1J97lK3PMI Ma jeszcze niedokończony ogon, ale w najbliższym czasie raczej nie uda mi się go pomalować ;-; Figurka jest ulepiona z masy papierowej i gliny samoutwardzalnej. Pomalowałam ją akrylami i zabezpieczyłam bezbarwnym lakierem do paznokci XD Jakby ktoś chciał, to mogę mu taką zrobić, przyjmę też zamówienie na jakiegoś innego kucyka w innej pozie 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AppleDash Napisano Kwiecień 19, 2014 Share Napisano Kwiecień 19, 2014 Yay figurki!! Śliczna jest Ulep AJ. Prooooszę P.S. Śledzę Cię Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Kwiecień 19, 2014 Share Napisano Kwiecień 19, 2014 Kiedyś też ulepiłem kuca z modeliny gdy miałem dużo wolnego! Właśnie AJ. Tak czy siak wyszło bardzo ładnie, Łap +!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drotkat Napisano Kwiecień 19, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 19, 2014 Yay figurki!! Śliczna jest Ulep AJ. Prooooszę P.S. Śledzę Cię Dziękuję Jak bd miała czas, to ulepię jabłkową ;D powinnam się wyrobić do wakacji xdKiedyś też ulepiłem kuca z modeliny gdy miałem dużo wolnego! Właśnie AJ. Tak czy siak wyszło bardzo ładnie, Łap +!!! I jak wyszła? Dziękuję^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spring Apricot Napisano Październik 19, 2014 Share Napisano Październik 19, 2014 Temat archiwizuję. W razie chęci reaktywacji prośbę proszę kierować do mnie na PW. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts