Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 22, 2014 Share Napisano Kwiecień 22, 2014 Witam, otóż ostatnio myślę nad kupnem nowego laptopa, wybrałem już sobie dwa które uważam za dobre. I teraz rodzi się me pytanie. Który jest lepszy, pomyślałem że może będziecie mogli mi pomóc. http://www.mediamarkt.pl/warszawa-bemowo/notebook-toshiba-satellite-l50-a-1ek,id-914585 http://www.euro.com.pl/laptopy-i-netbooki/lenovo-ideapad-z510-i5-4200-8gb-1tb-gt740.bhtml Który z tych dwóch byłby lepszy do gier i tym podobnych? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insidias Napisano Kwiecień 23, 2014 Share Napisano Kwiecień 23, 2014 Najlepszy do gier byłby komputer stacjonarny... A jeśli chodzi o laptopy to ja bym wziął pierwszego. Nie różnią się zbytnio od siebie, tyle że drugi ma więcej pamięci na dysku. Ale za to na pierwszym masz całe oprogramowanie i system a ponad to ładniej wygląda Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
osa21c Napisano Maj 6, 2014 Share Napisano Maj 6, 2014 (edytowany) Te dodatkowe oprogramowanie to żaden atut, wręcz przeciwnie. Albo z tego nie skorzystasz, albo okres testowy skończy się zastraszająco szybko. Dysk w pojemności tak naprawdę w większości zastosowań różnicy nie poczujesz. Także przy wyborze pomiędzy nimi kieruj się kosztem wysyłki oraz który ci się bardziej podoba;) EDIT: Zapewne już wybrałeś, więc pochwal się, jaki? Edytowano Maj 6, 2014 przez osa21c Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 8, 2014 Autor Share Napisano Maj 8, 2014 Toszybę I powiem szczerze, jest świetny. Wszystko działa płynnie, pamięci ma sporo. Ogólnie cieszę się z zakupu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
osa21c Napisano Maj 23, 2014 Share Napisano Maj 23, 2014 (edytowany) Powywalaj bajery z autostartu to odpali jeszcze szybciej. Edytowano Maj 23, 2014 przez osa21c Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts