drotkat Napisano Maj 18, 2014 Autor Share Napisano Maj 18, 2014 O M G!!! Ty to rysowałaś? Ja chcę ja chcę !!! Poproszę:http://dashiepl.deviantart.com/art/Princess-Colorful-Gummy-437797725 P.S. Dawno nie pisałyśmy Nom :3 dołączasz do <bardzo długiej> kolejki czekających na obrazek XD a z pisaniem to masz rację ;-;Przepraszam, że tak długo zwlekałam. Życie (zwalamy winę na życie, a jakże?). Czy mogłabym zamówić obrazek z Timber? No jasne^^ napisz do mnie Czy mogłabyś mi narysować moją OC Rain Chaser? Yhm ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Maj 18, 2014 Share Napisano Maj 18, 2014 Nie zapomniałaś o kimś? ;3 Przypominam ci o moim zamówieniu ;D Nie obraziłem sie, mi też się często czegoś zapomina xD Czekam i pozdrawiam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drotkat Napisano Maj 18, 2014 Autor Share Napisano Maj 18, 2014 Nie zapomniałaś o kimś? ;3 Przypominam ci o moim zamówieniu ;D Nie obraziłem sie, mi też się często czegoś zapomina xD Czekam i pozdrawiam. Przepraszam ;-; mam na głowie teraz jedno większe zamówienie dla koleżanki, ale już je kończę^^ niedługo zabiorę się za obrazek dla cb (i innych xd) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alekseł Napisano Maj 23, 2014 Share Napisano Maj 23, 2014 To. Jest. Awesome! Dasz radę wykonać tą niewidomą panią o imieniu Cyan Flight siedzącą z Luną na chmurce? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AppleDash Napisano Maj 24, 2014 Share Napisano Maj 24, 2014 Jeśli jeszcze nie zaczęłaś to prosiłabym jednak o nią: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spring Apricot Napisano Październik 19, 2014 Share Napisano Październik 19, 2014 Temat archiwizuję. W razie chęci reaktywacji prośbę proszę kierować do mnie na PW. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts