drotkat Posted May 18, 2014 Author Share Posted May 18, 2014 O M G!!! Ty to rysowałaś? Ja chcę ja chcę !!! Poproszę:http://dashiepl.deviantart.com/art/Princess-Colorful-Gummy-437797725 P.S. Dawno nie pisałyśmy Nom :3 dołączasz do <bardzo długiej> kolejki czekających na obrazek XD a z pisaniem to masz rację ;-;Przepraszam, że tak długo zwlekałam. Życie (zwalamy winę na życie, a jakże?). Czy mogłabym zamówić obrazek z Timber? No jasne^^ napisz do mnie Czy mogłabyś mi narysować moją OC Rain Chaser? Yhm ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Onyx Posted May 18, 2014 Share Posted May 18, 2014 Nie zapomniałaś o kimś? ;3 Przypominam ci o moim zamówieniu ;D Nie obraziłem sie, mi też się często czegoś zapomina xD Czekam i pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drotkat Posted May 18, 2014 Author Share Posted May 18, 2014 Nie zapomniałaś o kimś? ;3 Przypominam ci o moim zamówieniu ;D Nie obraziłem sie, mi też się często czegoś zapomina xD Czekam i pozdrawiam. Przepraszam ;-; mam na głowie teraz jedno większe zamówienie dla koleżanki, ale już je kończę^^ niedługo zabiorę się za obrazek dla cb (i innych xd) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alekseł Posted May 23, 2014 Share Posted May 23, 2014 To. Jest. Awesome! Dasz radę wykonać tą niewidomą panią o imieniu Cyan Flight siedzącą z Luną na chmurce? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AppleDash Posted May 24, 2014 Share Posted May 24, 2014 Jeśli jeszcze nie zaczęłaś to prosiłabym jednak o nią: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spring Apricot Posted October 19, 2014 Share Posted October 19, 2014 Temat archiwizuję. W razie chęci reaktywacji prośbę proszę kierować do mnie na PW. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts