Cyaner Napisano Maj 10, 2014 Share Napisano Maj 10, 2014 Cześć wszystkim! Jestem Cyaner i wszystkich bardzo gorąco witam! Interesuję się wszystkim po trochu i lubię czasem coś napisać - bardzo chciałbym zacząć pisać fanfiki. Pisałem już wcześniej, ale nie było to nic związanego z kucykami. Straszne, nie? Zanim ktoś się zapyta - mój ulubiony kucyk to Pinkie Pie, of course. I, uwaga, lubię kucyki. Nie można uwieżyć, co nie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Maj 10, 2014 Share Napisano Maj 10, 2014 Witaj na forum! 1. Lubisz rysie? 2. A kapibary? 3. Masz zwierzątko? 4. Psy czy koty? 5. Lubisz Octavię? Baw się dobrze. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyaner Napisano Maj 10, 2014 Autor Share Napisano Maj 10, 2014 Witaj na forum! 1. Lubisz rysie? 2. A kapibary? 3. Masz zwierzątko? 4. Psy czy koty? 5. Lubisz Octavię? Baw się dobrze. 1&2. Lubię wszystkie zwierzęta. Wolę kapibary od rysiów. Są takie słodkie. 3. Mam dwa psy. Jeden bardziej wygląda na konia. 4. Psy. Co to w ogóle za pytanie. 5. No przecież. Kto nie lubi kucyków tworzących muzykę klasyczną? Czy... w ogóle kucyków? Dzięki! 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Maj 10, 2014 Share Napisano Maj 10, 2014 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radmor Napisano Maj 10, 2014 Share Napisano Maj 10, 2014 Siema! Skąd jesteś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkane Whisper Napisano Maj 10, 2014 Share Napisano Maj 10, 2014 (edytowany) I, uwaga, lubię kucyki Nie! Ty też! Doprawdy frapujące A tak w ogóle to witam Cię w gronie Edytowano Maj 10, 2014 przez Arkane Whisper Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyaner Napisano Maj 10, 2014 Autor Share Napisano Maj 10, 2014 Siema! Skąd jesteś? Z takiej jednej zabitej deskami wsi (100 osób na krzyż). Ogólnie jedno wielkie pole. I las. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się