Damon Queen Napisano Maj 10, 2014 Share Napisano Maj 10, 2014 Cześć wam wszystkim! C; Hmm... CO mogę sobie napisać? Dobra... Lubię kuciki... Zwłaszcza w fanfic'u Fallout; Equestria. Moja ulubienica to Blackjack, jak można stwierdzić po tle na profilu oraz podobnym do niej OC, które jest na avku... Zazwyczaj siedze na WoE, może ktoś też jest tam aktywny?... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Maj 10, 2014 Share Napisano Maj 10, 2014 Witaj. 1. Lubisz rysie? 2. A kapibary? 3. Masz zwierzątko? 4. Psy czy koty? 5. Lubisz Octavię? Baw się dobrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Maj 10, 2014 Share Napisano Maj 10, 2014 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damon Queen Napisano Maj 10, 2014 Autor Share Napisano Maj 10, 2014 Witaj. 1. Lubisz rysie? 2. A kapibary? 3. Masz zwierzątko? 4. Psy czy koty? 5. Lubisz Octavię? Baw się dobrze. 1 i 2. Jasne, wszystkie zwierzaki , ale rysie są słodsze... 3. Hmmm rybki... I młodszego brata xD 4. Koty 5. Tak. I poiosenkę " I am Octavia" ^^ I dzięki za powitanie tobie i Cassidy ^^ 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Everlong Napisano Maj 10, 2014 Share Napisano Maj 10, 2014 Witaj w drużynie. Grywasz w jakieś gry? Lubisz wombaty? :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damon Queen Napisano Maj 10, 2014 Autor Share Napisano Maj 10, 2014 Witaj w drużynie. Grywasz w jakieś gry? Lubisz wombaty? :3 W gry jako tako nie gram, ale za to oglądam gameplay'e z minecrafta często... I... jeśli chodzi ci o zespoł to nie, nie słyszałam o takowym, przykro mi, a jeśli chodzi o zwierzę to wybacz za głupotę mej osobie, ale... wracając do zwierząt to są dziwne xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkane Whisper Napisano Maj 10, 2014 Share Napisano Maj 10, 2014 Witaj Zawsze chciałem przeczytać wspominany przez Ciebie fanfic, ale do tej pory się nie złożyło. Tak dużo do przeczytania, a tak mało czasu Baw się dobrze na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damon Queen Napisano Maj 10, 2014 Autor Share Napisano Maj 10, 2014 Witaj Zawsze chciałem przeczytać wspominany przez Ciebie fanfic, ale do tej pory się nie złożyło. Tak dużo do przeczytania, a tak mało czasu Baw się dobrze na forum Więc polecam ci przeczytać, naprawdę świetny fanfic c; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Maj 12, 2014 Share Napisano Maj 12, 2014 (edytowany) To ja ci polece finfica: Trzy Strony Medalu (wszystkie części) niestety nie jest ukończony, ale grąco polecam No i witaj! Edytowano Maj 12, 2014 przez JakubPonyStep Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się