Servant Saber Napisano Czerwiec 1, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 1, 2014 Witajcie! Mamy już to na co wszyscy tak oczekiwali czyli wyniki konkursu artystycznego! Nie będę się rozpisywać, bo wszystko jest opisane w dokumencie poniżej, ale chcę dodać, że przed publikacją plik został przeczytany przez mojego avatara Irwina, który nie wprowadził żadnych zmian i zostawił to w takiej formie w jakiej to widzicie.https://docs.google.com/document/d/14V6VbjmzPba7AWNJa8uhgNxJe2Hem1lRkG3SsCrPovY/edit?usp=sharingKrótko ujmując: zwyciężyli niebiescy! Gratulacje dla tych, którzy opowiedzieli się po stronie niebieskiego pegaza, a fani jabłkowej klaczy po raz kolejny muszą posmakować gorzkiego cydru porażki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Czerwiec 1, 2014 Share Napisano Czerwiec 1, 2014 6/10 za pracę... nie spodziewałam się. Pitolona anatomia... PS. Najniższa ocena w drużynie... gdyby niebiescy mnie szukali - jestem na wakacjach. ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WielkiIWspaniałySoriSensei Napisano Czerwiec 1, 2014 Share Napisano Czerwiec 1, 2014 2 punkty za wykonanie? To gdzieś... o 2 więcej, niż się spodziewałem Ale. Gratulacje wszystkim uczestnikom, a zwłaszcza dla Toffilove i Rererou, jakoś te dwie prace się IMO tak trochę wyróżniają 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Czerwiec 1, 2014 Share Napisano Czerwiec 1, 2014 Uuuu moje bazgroły i tak by nas nie uratowały Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToffiLove Napisano Czerwiec 1, 2014 Share Napisano Czerwiec 1, 2014 Boshe, jak ja mogłam zapomnieć o znaczku? AJ by mnie zabiła gdyby się dowiedziała. ;_; No i dziękuję za tak wysoką notę (tego się nie spodziewałam) i oczywiście wszystkim innym za miłą zabawę. ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rerereou Napisano Czerwiec 2, 2014 Share Napisano Czerwiec 2, 2014 UUU mam 6/10 Gratulacje dla niebieskich. I odrazu mówię ,że nie przerysowałam tego obrazka. Tak już mam,że nauczyłam się rysować w kompletnie serialowym stylu ^^ Taki dar ... Wszystko co narysuje jest prawie jak w realu ...Naprawdę.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pimpusia235 Napisano Listopad 16, 2014 Share Napisano Listopad 16, 2014 Szkoda, że już po. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Listopad 16, 2014 Share Napisano Listopad 16, 2014 Poleciałabym z chamską reklamą konkursu u CMC xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts