megaxsardas Napisano Czerwiec 5, 2014 Share Napisano Czerwiec 5, 2014 (edytowany) Mam pewniem problem, pokazuje mi że mam internet, i przeglądarka mi działa, ale np jak chce się zalogować do gry lub zaktualizować jakąs, pokazuje że nie mam połaczenia z internetem (resetowałem router) tutaj macie screena http://puu.sh/9ge8M/dcda4c0150.png Dorba, problem rozwiązany, przywróciłem kopie zapasową przed wgraniem innego antywirusa, który mi chyba spiepszył to Edytowano Czerwiec 5, 2014 przez megaxsardas Link do komentarza
Maćko z Bogdańca Napisano Czerwiec 5, 2014 Share Napisano Czerwiec 5, 2014 (edytowany) Pierwsze co mi na myśl przychodzi to Firewall blokuje połączenia. Wyłącz antywirusa i Firewall potem spróbuj. Edytowano Czerwiec 5, 2014 przez Mitnick z Bogdańca Link do komentarza
Zegarmistrz Napisano Czerwiec 5, 2014 Share Napisano Czerwiec 5, 2014 Nic nie wyłączaj, na litość Luny. Mitnick, weź przemyśl rady zanim je podasz ._.'' Dodaj TYLKO daną rzecz w wyjątkach Firewalla - i tylko wtedy kiedy wiesz że jest sprawdzona. Link do komentarza
Maćko z Bogdańca Napisano Czerwiec 5, 2014 Share Napisano Czerwiec 5, 2014 Na sprawdzenie jedynie. Jeżeli zadziała to dodaj wyjątek. Po co się bawić dwa razy? (Tak, jestem leniwy) Link do komentarza
Recommended Posts