Rahmir Napisano Czerwiec 6, 2014 Share Napisano Czerwiec 6, 2014 Skoro mogę mieć temat na bazgroły to czemu nie ^^ Rysuję od lutego 2014, od tego czasu ćwiczę moje zdolności plastyczne, mimo iż nie wrzucam zbyt wielu prac (leniwość) to mam nadzieję że każdy znajdzie coś co mu się spodoba. Krytyka mile widziana. Pierwsza digitalowa praca, OC znajomego. Wykonane w: Paint Tool SAI A tutaj próbowałem sponyfikować swoją osobę, ale OC jest w stanie zawieszenia. Wykonane w: Paint Tool SAI W końcu w miarę równy lineart, zapomniałem o piegach ;_; Wykonane w: Paint Tool SAI Bazgroł #1 Wykonane w: Paint Tool SAI Jeden z najnowszych, a właściwie najnowszy art Wykonane w: Paint Tool SAI (szkic kuca), Photoshop CS6 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alciapl v2 Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 Jak na początek świetnie. ^^ Tylko czasami takie dziwne pyszczki ci wychodzą (Applejack, twoje OC) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rahmir Napisano Lipiec 21, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 21, 2014 Jak na początek świetnie. ^^ Tylko czasami takie dziwne pyszczki ci wychodzą (Applejack, twoje OC) Wiem, to były pierwsze prace, cały czas ćwiczę No I coś nowego, cały czas pracuję nad tworzeniem coraz bardziej dokładnych scenerii. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się