XANAXTHOUS Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 Dzień dobry, cześć i czołem. Nazywam się Robert, ale na tym forum będę (prawdopodobnie) znany jako Qahnariin. Pomysł na mój nick wziął się z gry The Elder Scrolls V Skyrim. Ale mniejsza o to. Bronym jestem od... jakiegoś roku? Może nawet dwóch lat. Cośtam próbuję tworzyć tj. rysować i pisać fanfiki. Mam nadzieję, że odnajdę się na waszym forum i poznam wielu nowych znajomych bronych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 Dzień dobry wieczór. Miło mi przywitać Waćpana na forum, życzę miłej zabawy i oferuję pomoc - w przypadku potrzeby. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radmor Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 Siema! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pisklakozaur Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 Uszanowanko! Czego najchętniej słuchasz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XANAXTHOUS Napisano Czerwiec 13, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 13, 2014 Muzyki. HOHOHOHOHO Tak naprawdę to słucham prawie wszystkiego. Ale najbardziej lubię Black Sabbath. I jak się pewnie domyślasz Daft Punk. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ylthin Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 Piszesz fanfiki, aye? Pozwól, że powstrzymam swój entuzjazm, bo dawno nie widziałam dobrego fika napisanego przez "świeżaka".Witamy na pokładzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaxFullPL Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 Hej , siemano , Yo , witaj hmmm ... o co cię tu zapytać a tak ! 1.-Jakiej muzyki słuchasz ?2.-Za co lubisz mlp ?3.-Znasz kogoś prywatnie kto ogląda mlp ?4.-Co myślisz o głównych postaciach mlp ?5.-Książki czy filmy ?6.-Wstydzisz się bycia bronies ?7.-Jak się dowiedziałeś o tym forum ?8.-Jaka jest twoja ulubiona postać i dlaczego ją najbardziej lubisz ?9.-Grałeś w jakieś gry o mlp ? (polecam LUNA GAMES)10.-Czy jeździsz na spotkania Bronies ?No to na tyle Pozdrawiam 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się