Sosna Napisano Czerwiec 23, 2014 Share Napisano Czerwiec 23, 2014 Ok więc szukam kogoś, kto ma zainstalowaną grę i chciałby pograć w multi z największym nupkiem (mną), ponieważ chciałbym mieć 100% gotowości galaktycznej, bo jak się ma te prawie 12 tysięcy zasobów wojennych to szkoda byłoby wykorzystać połowę z tego . Wiem, że nie jest to potrzebne do niczego, jednak fajnie wygląda taka cyferka. Tak czy owak szukam chętnych do gry. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fifok Napisano Lipiec 3, 2014 Share Napisano Lipiec 3, 2014 Witom! Nie wiem, czy oferta wspólnego ratowania galaktyki przed wszelakim plugastwem typu Cerberus czy Żniwiarze nadal jest aktualna, ale informuję, że gra jest zainstalowana na moim Omni-Kluczyku i gotowa do odpalenia, a chęci by troszeczkę się pobrudzić we krwi wrogów też się znajdzie. Mój Origin ID to: Fifoczynski. Na pohybel zły istotom. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Lipiec 3, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 3, 2014 Myślałem, że już nikt się nie zgłosi to odinstalowałem. Ale zainstaluję ponownie i możemy pograć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fifok Napisano Lipiec 9, 2014 Share Napisano Lipiec 9, 2014 To kiedy będzie można z tobą pograć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Lipiec 9, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 9, 2014 najdalej jutro Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Lipiec 10, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 10, 2014 Ok zostały mi dwa ostatnie DLC do pobrania i będę gotowy do gry. jednocześnie przepraszam za opóźnienie, gdyż nie wynikło ono z mojej winy. Czyli tak Do gry będę gotowy dopiero jutro, ale za to nastawiam się na to z pełną gotowością. dzięki za cierpliwość i jeszcze raz przepraszam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fifok Napisano Lipiec 10, 2014 Share Napisano Lipiec 10, 2014 Przepraszać nie musisz, ważne, że będzie można rozkwasić wspólnie kilka złych mordek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts