Kejos Napisano Czerwiec 30, 2014 Share Napisano Czerwiec 30, 2014 Witam ^^ Potrzebuję pomocy przy tworzeniu piosenek Nie chodzi o brak pomysłów czy cos w tym rodzaju, tylko o moje umiejętności językowe :/ Dobrze by też było gdyby ta osoba znała się na muzyce i pomogła mi w komponowaniu podkładu ^^ Błagam pomóżcie :I Z góry dziękuję Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dankey Hooves Napisano Czerwiec 30, 2014 Share Napisano Czerwiec 30, 2014 Ja mógłbym Tobie trochę pomóc w kwestiach językowych, ale napisz dokładniej, jakiego typu pomocy potrzebujesz/ co zamierzasz stworzyć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kejos Napisano Czerwiec 30, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 30, 2014 Ja mógłbym Tobie trochę pomóc w kwestiach językowych, ale napisz dokładniej, jakiego typu pomocy potrzebujesz/ co zamierzasz stworzyć? Wiesz... Napisać napisałem, ale mi chodzi o poprawienie tego tekstu tak aby było poprawnie gramatycznie :I Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dankey Hooves Napisano Czerwiec 30, 2014 Share Napisano Czerwiec 30, 2014 Napisać napisałem(...) Potrzebuję pomocy przy tworzeniu piosenek "Tworzenie piosenek" - Oczywiście, teraz wiem, jaki to gatunek muzyczny, typ i w ogóle już "widzę" utwór w wyobraźni. Eh, nevermind. Podeślesz mi tekst piosenki (tu, albo jak wolisz na PW)? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cAnon Napisano Lipiec 1, 2014 Share Napisano Lipiec 1, 2014 Jestem multiinstrumentalistą oraz bardzo dobry z angielskiego. Mogę pomóc, ale decyzję podejmę dopiero, kiedy dowiem się, z czym mam do czynienia. Takie samo pytanie jak wyżej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vortex Napisano Lipiec 1, 2014 Share Napisano Lipiec 1, 2014 Ja moge też tłumaczyć. Uwielbiam tłumaczyć teksty piosenek pod tą samą melodie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kejos Napisano Lipiec 2, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 2, 2014 Jestem multiinstrumentalistą oraz bardzo dobry z angielskiego. Mogę pomóc, ale decyzję podejmę dopiero, kiedy dowiem się, z czym mam do czynienia. Takie samo pytanie jak wyżej. Fajnie, że nie tylko gram na więcej niż dwóch instrumentach ^^ Podeślę ci tekst na PW Ja moge też tłumaczyć. Uwielbiam tłumaczyć teksty piosenek pod tą samą melodie. Już leci tekst ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się