Little Light Napisano Lipiec 2, 2014 Share Napisano Lipiec 2, 2014 Jest 5:30. Jako pracownicy muzeum archeologicznego, jesteście przyzwyczajeni do takiej godziny rozpoczęcia roboty. Przyszliście dzisiaj wcześniej do pracy, ponieważ będzie prezentacja najnowszego szkieletu dinozaura. Mimo to, w tej chwili jest tam wyjątkowo cicho. Nagle dyrektorka muzeum zawołała was wszystkich do sali multimedialnej. Na ekranie widać zatrzymany początek filmu o dinozaurach. - Dzisiaj nic nie wolno wam zniszczyć. Zrozumiano? - Zapytała kobieta agresywnym tonem. Nagle film rozpoczął się, a jakaś siła wessała was do ekranu. Znaleźliście się na trawiastej równinie. Po chwili usłyszeliście głośnie tupanie w ziemię. W oddali widać było ogromnego, zielonego dinozaura idącego w waszą stronę. W pobliżu znajduje się ciemna jaskinia, ostro zakończony kij i ogromny liść. Celem gry jest przetrwanie i wydostanie się ze świata dinozaurów. Regulamin: 1. Nie mówimy rzeczy typu "Widzę tam drugiego dinozaura!", bez skonsultowania się ze mną. 2. Dozwolone są sceny walki z mniejszymi gadami, oby było jak najmniej krwi! 3. Nie przeklinamy. Wzór karty postaci: - Imię: - Nazwisko: - Płeć: - Wiek: (18 lat - 45 lat) - Wygląd: - Ulubione a) jedzenie: b) zajęcie: - Wady: - Zalety: Moja postać: - Imię: Caroline - Nazwisko: Lie - Płeć: Kobieta - Wiek: 20 lat - Wygląd: http://stylio.pl/zdjecia/173/173167_l/GreatClown/manga+emo+%3Bp+zwa%C5%82a+na+maxa.jpg - Ulubione a) jedzenie: lody b) zajęcie: granie na komputerze - Wady: Ciągle kłamie, łatwo ją rozzłościć, jest bardzo samolubna, uwielbia robić psikusy. - Zalety: Brak Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Lipiec 2, 2014 Share Napisano Lipiec 2, 2014 - Imię: Sabina - Nazwisko: Violin - Płeć: kobieta... - Wiek: 45 XD 19... - Wygląd: brązowe włosy z grzywką na jedno oko :3, błękitne oczy. - Ulubione a) jedzenie: nie ma ulubionego b) zajęcie: jazda konna - Wady: naiwność, potrafi być chamska, lenistwo, gadatliwość. - Zalety: szczerość, (tak do bólu ) energiczna, rozgadana (bo nie wiem gdzie to dać XD ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Lipiec 2, 2014 Share Napisano Lipiec 2, 2014 Dinozaury! Może być fajnie! Jeśli wszystko ładnie wypali, to będzie spoko. Z racji dawnej miłości do Parku Jurajskiego, muszę się zgłosić. Imię: Leif Nazwisko: Gunnar Wiek: 20 lat (choć wygląda młodziej i zachowuje się również niekoniecznie adekwatnie do wieku) Płeć: Mężczyzna Wygląd: Klik - Chłopak o długich, jasnych włosach i błękitnych oczach. Ma raczej delikatne rysy, jasną cerę z bardzo drobnymi, wręcz widocznymi tylko z bliska piegami w okolicach nosa i policzków. Jest też dość wysoki i ma normalną budowę ciała (ani za gruby, ani za chudy, ani zbyt umięśniony). W prawym uchu posiada pięć kolczyków, w lewym natomiast dwa, w chrząstce. Ogółem prezentuje się raczej całkiem sympatycznie. Ulubione: A) Jedzenie: Wszelkiego rodzaju słodycze, chociaż zdarza mu się tzw. "dieta płynna", gdzie "odżywia się" praktycznie samym piwem. Oczywiście smakowym. B) Zajęcie: Czytanie książek, bardzo różnorodnych z niezłym rozstrzałem gatunkowym. Wady: Często potyka się, ogółem jest czasem nieco niezdarny, zdarza mu się być bardzo leniwym i odkłada wszystko na ostatnią chwilę. Zalety: Umiejętność bardzo dobrego kłamania. Czy to zaleta? Jak najbardziej, jeśli tylko dobrze się ją wykorzystuje. Ogółem umie kombinować i to często ratuje mu tyłek, mimo jego fizycznej niezdarności. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts