Ukeź Napisano Lipiec 4, 2014 Share Napisano Lipiec 4, 2014 Nie wierzę, że zakładam ten temat. To chyba z powodu tego upału i mój fistaszek mi się przegrzał. Znowu zaczęłam grać w to zło. Mam na myśli Słodki Flirt. Czymże to jest? Ułomną gierką internetową, w której są różne odcinki i trzeba wypełniać zadania. Klikając sobie i rozmawiając z postaciami. Flirtując z tak zwanymi biszami. Typowe coś dla dziewcząt, więc ten no, panowie raczej nie mają pojęcia co to. No chociaż, co kto lubi XD http://www.slodkiflirt.pl A proszę nawet zalinkuję. Więc ten, do tych co marnują sobie życie i w to grają... Może jakaś dyskusja w tematach owych chłopcząt, które tam są? XD I tak pewnie nikt w to już nie gra, ale oj tam. Ja do tego wróciłam po hoho... ponad roku na pewno Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Lipiec 5, 2014 Share Napisano Lipiec 5, 2014 Odwiedziłem stronę - pierwsza myśl: 80% użytkowników to trolle, które będą nabijać się z naiwnych - wybaczcie słowo - małolatów. Wystarczy poczytać wpisy na samosi. Żaden, ale to żaden serwis humorystyczny nie jest w stanie rozbawić tak jak "problemy & rozwiązania" zamieszczone na wspomnianej stronie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts