DarkLight Napisano Lipiec 8, 2014 Share Napisano Lipiec 8, 2014 (edytowany) Jestem DarkLight <- (Ciemne światło na PL) informacje: mam 17 lat (1.17.1997) mam na imie kamil lubie rock n roll. jestem lojalny, zawsze możesz liczyc na moje wsparcie przez słówko albo 'ręke na twoim ramieniu' Dobra muzyka. 2 Piosenki które kocham. Rasmus - Guilty (PL-> 'Rasmus - Winny') Adelitas way - Sick (PL-> 'Adelitas way - Chory') Miło mi was wszystkich poznać. Jedna sprawa: Nie pytajcie mnie o rodzine bo ja swojej nienawidze, a i jeszcze zdjecie. Edytowano Lipiec 8, 2014 przez DarkLight 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ChrisEggII Napisano Lipiec 8, 2014 Share Napisano Lipiec 8, 2014 Dahell is it? :| No dobra, zatem witam nowego. Niechaj pobyt na forum upływa miło Ode mnie tylko jedno pytanie: Lubisz randomową część internetu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkLight Napisano Lipiec 8, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 8, 2014 Średnio. bo jestem troche poważny i w częsci.. 'walnięty' Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Lipiec 8, 2014 Share Napisano Lipiec 8, 2014 Walniętych chcemy, a powagę ci odbierzemy Witaj na forum! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkLight Napisano Lipiec 8, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 8, 2014 dzieki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raxoanox Napisano Lipiec 8, 2014 Share Napisano Lipiec 8, 2014 Witamy na forum! -Grasz w coś? -Ulubione zajęcia? -Jak tam pogoda? I ciekawych przygód na forum życzę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkLight Napisano Lipiec 8, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 8, 2014 Gram . w team fortress 2 albo w counter strike czasem i left 4 dead 2 i 'left 4 dead 1' co do pogody? duszno ostatnio (wrocław) zajecia? (jesli chodzi o szkołe to) matematyka,informatyka,i języki obce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Lipiec 8, 2014 Share Napisano Lipiec 8, 2014 Witaj, dobry oksymoronie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Lipiec 8, 2014 Share Napisano Lipiec 8, 2014 Witaj na forum , baw się dobrze łap i na start. Zadam ci parę standardowych pytań: - Lubisz Pinkie Pie? - Jaka jest twoja ulubiona zła postać? - Księżniczka Luna czy Celestia? - Jaką Twilight wolisz jako Alikorna czy Jednorożca - Fanart/fanfic? PS:Jeśli nie wiesz jak zacząć swoją przygodę na naszym forum to zapraszam do quizu Pinkie Pie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkLight Napisano Lipiec 9, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 9, 2014 (edytowany) Tak lubie pinkie pie średnio , jak opisałem lubie całe mane six. pinkie pie wiaże sie troche jak ja . bo nie moge przestać gadać zła postać? nie ma takiej bo jestem po stronie zła i dobra. dlatego jestem DarkLight. Luna i celestia lubie obie pory dnia. jesli tu chodżi o to. Oba są spoko przyjażń polega na zakceptowaniu tego ze twój przyjaciel jest szczęsliwy. więc. ja jestem za oba. Najfajniejszy fanfic jaki czytałem to z (fimfiction.com) tutaj: http://www.fimfiction.net/story/4959/names-ellis Nazywa się ' Name's Ellis ' Edytowano Lipiec 9, 2014 przez DarkLight Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się