Cipher 618 Napisano Lipiec 9, 2014 Share Napisano Lipiec 9, 2014 (edytowany) EDIT.Temat do kasacji. Problem rozwiązany. Ostatnio szukałem darmowych programów do edycji DVD (dodanie menu). Znalazłem bardzo dobry. Problem w tym, że jeden z wcześniejszych nieźle nabruździł mi w komputerze "Symptomy" - Bazylion reklam, głównie okien z pierdołami typu Metin 2 (znienawidziłem to). - Przeglądarka (Chrome) uruchamia się sama (!) na stronie z reklamą. Tak, zgadliście... Metin 2 - Przy włączonej sieci laptop muli się jak diabli - Po odłączeniu wraca do normy Próbowałem - Wszelkie AdBlocki, - Kilka programów likwidujących Adware, Spyware etc. - Płyta "ratunkowa", kilka godzin mielenia w poszukiwania syfów - Odłączenie sieci i kolejne skany - Antywirusy Jedyne co mi pozostaje to kompletny format, ale wolałbym tego uniknąć. Może znacie jakieś rozwiązania, zanim cały dzień spędzę wkładając kolejne płyty do napędu? Edytowano Lipiec 10, 2014 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IommIPony Napisano Lipiec 9, 2014 Share Napisano Lipiec 9, 2014 Eset Smart 7 próbowałeś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Litwinek Napisano Lipiec 9, 2014 Share Napisano Lipiec 9, 2014 Wirus internetowy, takie najczęściej są na naszych komputerach ja używam do tego syfu AdwCleanera, działa mi za każdym razem. Tobie też powinno pomóc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scarred Napisano Lipiec 9, 2014 Share Napisano Lipiec 9, 2014 Reklamy w przeglądarce są zazwyczaj spowodowane wtyczkami, które zapewne zainstalowałeś razem z programem (jak ja to mówię, zawsze się czyta co się dzieje podczas instalacji ), więc proponuję sprawdzić jakie masz, a niechciane usunąć. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maćko z Bogdańca Napisano Lipiec 9, 2014 Share Napisano Lipiec 9, 2014 Tak jak wyżej już napisali, AdvCleaner, usuwanie zbędnych,wtyczek i czytanie wszystkiego co wyskakuje. Ja zawsze biorę instalację zaawansowaną i odhaczam wszystko. Co nie jest niezbędne. Ja dodam, że poradzę usunąć ten program i to co nasyfił oraz przejrzeć rejestr i go wyczyścić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ChrisEggII Napisano Lipiec 10, 2014 Share Napisano Lipiec 10, 2014 Sprwadź, czy nie masz zainstalowanego programu "Lollipop". Też raz się na tym złapałem. Zainstalowałem go bodaj z jakimś antywirusem, a potem co chwila wyskakiwały reklamy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Lipiec 10, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 10, 2014 Mam dwie zaufane wtyczki: Pony cośtam i jeszcze jedną. Niestety, żadna z rad nie działa. Mimo to dzięki PS. O zaawansowanych instalacjach wiem od daaaaaaaaaawna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr. Whooves Napisano Lipiec 10, 2014 Share Napisano Lipiec 10, 2014 Bardzo skutecznym programem jest adwcleaner. Już nie raz pomógł mi w czyszczeniu wszelakich śmieci. Masz link http://www.instalki.pl/programy/download/Windows/antyspyware/AdwCleaner.html Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scarred Napisano Lipiec 10, 2014 Share Napisano Lipiec 10, 2014 (edytowany) Możliwe jeszcze że został zainstalowany program, który działa w podobny sposób jak "śmieciowe" wtyczki, więc nie zaszkodzi też sprawdzić listy w "dodaj/usuń programy". Przykładem może być "Pirrit Suggestor", z którym długo się męczyłem, a nawet do teraz zostały po nim ślady ;_; Edytowano Lipiec 10, 2014 przez Scarred Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Lipiec 10, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 10, 2014 Sprawa załatwiona. Format > instalacja Winzgrozy > święty spokój. A teraz zabawa z winampami i innymi... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camed Napisano Lipiec 15, 2014 Share Napisano Lipiec 15, 2014 Kurczę, teraz bym ci pomógł bo właśnie wracam z obozu harcerskiego (Szklana Huta) a więc tematu nie widziałem. Na przyszłosć pamiętaj o wstawieniu ligów OTL wg. mojego temaru Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts