Sajback Gray Napisano Lipiec 13, 2014 Share Napisano Lipiec 13, 2014 Po bardzo długim oczekiwaniu, czas przedstawić wyniki naboru na pomocnika. Cieszy mnie tak wielkie zainteresowanie postacią, sądząc po ilości podań. A według mnie za mało! Gdzie te legiony podań rzucające mi krzesła by tylko być moim pomocnikiem i zasłużyć na mą łaskę? Zgubiły drogę kiedy tu kroczyły. Wracając do naboru. Postanowiłem mieć 2 pomocników działu. Jednego oficjalnego i jednego na próbę. Czas pokaże czy zasłużył na tytuł jakim go obdarzyłem. Zacznijmy od oficjalnego pomocnika avatara Discorda. Jest nim... Nikt próbuj dalej Spring Apricot spisałeś się. Masz wszystkie cechy jakich potrzebuje. Gratulacje. Z kolei drugim pomocnikiem zostaje... Arceus żart nie no, na serio Arcek. xD Pokaż mi że dobrze postąpiłem a będzie ok. To tyle. Odznaki zostaną niedługo przyznane. Mam nadzieję że będzie nam się przyjemnie razem pracowało. Link do komentarza
Spring Apricot Napisano Lipiec 13, 2014 Share Napisano Lipiec 13, 2014 Dziękuję bardzo Żywię nadzieję, że nie zawiodę chaotycznych wymagań Link do komentarza
Arceus Napisano Lipiec 13, 2014 Share Napisano Lipiec 13, 2014 Bo jak nie my to kto? Damy radę poof! Link do komentarza
Recommended Posts