Thalione Napisano Lipiec 16, 2014 Share Napisano Lipiec 16, 2014 Ostatnio ściągnęłam SAI'a i powoli go rozpracowuję. Tu jest efekt mojej pracy. Może dorobię tło, może nie - zobaczę później. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Lipiec 16, 2014 Share Napisano Lipiec 16, 2014 Jakie śliczne szkoda, że grzywa zlewa się z ogonem, ale mi się bardzo podoba ! no może trochę ten szpiczasty noc przeszkadza Sai za darmo pobrałaś czy jak? ;- ; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Lipiec 16, 2014 Share Napisano Lipiec 16, 2014 Zgodzę się z Cass, piękne ;> Tylko właśnie szkoda, że ogon i grzywa się zlewają Jeśli chodzi o tło, to polecam do tego Gimp'a #Cass: Sai jest raczej za darmo, (ja z jutuba pobrałem ;>) więc pewnie tak. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spring Apricot Napisano Październik 19, 2014 Share Napisano Październik 19, 2014 Temat archiwizuję. W razie chęci reaktywacji prośbę proszę kierować do mnie na PW. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts