Grento YTP Napisano Lipiec 19, 2014 Share Napisano Lipiec 19, 2014 (edytowany) Założyłem taki temat z tym filmikiem, widząc wysyp niektórych przeróbek. Tak więc oto moje pierwsze PYTP. Tak fajnie się zareklamuje, a wy klikajcie subskrypcję XD Oczywiście żart. Albo i nie. Jak kto woli. http://youtu.be/F3WamV3-AOY Edytowano Lipiec 19, 2014 przez Grentonumanuma 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Lipiec 19, 2014 Share Napisano Lipiec 19, 2014 Przypomina trochę przeróbkę Materatzowego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grento YTP Napisano Lipiec 19, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 19, 2014 W jakim programie ten filmik robiłeś? W Sony Vegas Pro 11 Przypomina trochę przeróbkę Materatzowego. Wszystkie przeróbki są do siebie podobne. No ale masz rację, przypomina w nieco większym stopniu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raxoanox Napisano Lipiec 20, 2014 Share Napisano Lipiec 20, 2014 Bardzo dobra przeróbka,rozśmieszyły mnie niektóre teksty. W wolnej chwili mógłbyś kontynuować bo wychodzi ci to dobrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grento YTP Napisano Lipiec 20, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 20, 2014 Bardzo dobra przeróbka,rozśmieszyły mnie niektóre teksty. W wolnej chwili mógłbyś kontynuować bo wychodzi ci to dobrze Na początku nie wiedziałem, że to tak się spodoba. To miała być taka jednorazowa przygoda i wziąłem się z coś innego. Teraz już wiem, że coś może z tego być. Jak pokończę inne rzeczy, to wrócę do pytp. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się