Grento YTP 278 Report post Posted July 19, 2014 (edited) Założyłem taki temat z tym filmikiem, widząc wysyp niektórych przeróbek. Tak więc oto moje pierwsze PYTP. Tak fajnie się zareklamuje, a wy klikajcie subskrypcję XD Oczywiście żart. Albo i nie. Jak kto woli. http://youtu.be/F3WamV3-AOY Edited July 19, 2014 by Grentonumanuma 2 Share this post Link to post Share on other sites
Dayan 606 Report post Posted July 19, 2014 W jakim programie ten filmik robiłeś? Share this post Link to post Share on other sites
KochamChemie 341 Report post Posted July 19, 2014 Przypomina trochę przeróbkę Materatzowego. Share this post Link to post Share on other sites
Grento YTP 278 Report post Posted July 19, 2014 W jakim programie ten filmik robiłeś? W Sony Vegas Pro 11 Przypomina trochę przeróbkę Materatzowego. Wszystkie przeróbki są do siebie podobne. No ale masz rację, przypomina w nieco większym stopniu. Share this post Link to post Share on other sites
Raxoanox 25 Report post Posted July 20, 2014 Bardzo dobra przeróbka,rozśmieszyły mnie niektóre teksty. W wolnej chwili mógłbyś kontynuować bo wychodzi ci to dobrze. Share this post Link to post Share on other sites
Grento YTP 278 Report post Posted July 20, 2014 Bardzo dobra przeróbka,rozśmieszyły mnie niektóre teksty. W wolnej chwili mógłbyś kontynuować bo wychodzi ci to dobrze Na początku nie wiedziałem, że to tak się spodoba. To miała być taka jednorazowa przygoda i wziąłem się z coś innego. Teraz już wiem, że coś może z tego być. Jak pokończę inne rzeczy, to wrócę do pytp. Share this post Link to post Share on other sites