zold Napisano Lipiec 20, 2014 Share Napisano Lipiec 20, 2014 (edytowany) To ja, ten, no... Piszę coś w rodzaju opowiadania, można tak powiedzieć. Nie jest to fanfic, ani nic powiązanego z MLP. To w sumie tylko wstęp, ale równie dobrze mogę to tu dać. Miłego cierpienia dla ewentualnego czytacza. Link - https://docs.google.com/document/d/1FiE8iLx9e7WpEgKhtny61gN16dwmM5tGPuzhsYlX3-A/edit Edytowano Lipiec 20, 2014 przez zold Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 20, 2014 Share Napisano Lipiec 20, 2014 Przydały by się tagi, i dokładniejszy opis. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Lipiec 20, 2014 Share Napisano Lipiec 20, 2014 Nie ma żadnego obowiązku dodawania tagów w dziale "Inne". Plus, tagi to *tu wstaw niecenzuralne słownictwo*. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 20, 2014 Share Napisano Lipiec 20, 2014 Nie ma żadnego obowiązku dodawania tagów w dziale "Inne". Plus, tagi to *tu wstaw niecenzuralne słownictwo*. Powiedziałem że przydały by się bo tak naprawdę nie wiadomo na pierwszy rzut oka o czym to jest. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się