Spring Apricot Napisano Lipiec 22, 2014 Share Napisano Lipiec 22, 2014 (edytowany) Coby się nie rozpisywać: robię spoiler, po nim piszę coś jeszcze w poście, to coś też trafia do spoileru (patrz -> dołączone pliki). Edytowano Lipiec 22, 2014 przez Spring Apricot Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spring Apricot Napisano Wrzesień 25, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 25, 2014 Myślałam, że problem się skończył sam, ale się nie skończył. W coraz to kolejnych postach pojawia się ten błąd. Tekst da sie "wypchnąć" ze spoilera stosując skomplikowane manewry polegające na dopisywaniu dodatkowych eneterów i przekłądaniu tekstu raz w górę, raz w dół (aż do uzyskania zamierzonego efektu), jest to jednak irytujące i czasochłonne, w związku z czym poke'am wątek do góry i jeszcze raz proszę o rozwiązanie problemu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skysplit Napisano Wrzesień 26, 2014 Share Napisano Wrzesień 26, 2014 Mógłbym prosić o link do postów? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spring Apricot Napisano Październik 2, 2014 Autor Share Napisano Październik 2, 2014 http://mlppolska.pl/watek/11114-quiz-wonderbolts-v4/ Ostatni mój post w tym temacie (zwłoka wynikła z tego, że zawsze te posty kombinując enterami i im podobnymi poprawiałam tak, aby w spoilerze było tylko to, co być powinno - z tym się już nie cackałam, tym bardziej, że to poprawianie to naprawdę upierdliwa i niełatwa robota). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skysplit Napisano Październik 3, 2014 Share Napisano Październik 3, 2014 Problem chyba został naprawiony, acz zalecam zrobić parę testów Oczywiście posty, które do tej pory miały zjedzoną przez spoilery treść trzeba edytować i zapisać(nie trzeba nic zmieniać, wystarczy kliknąć edytuj, a zaraz potem zapisz, acz zalecam przełączenie między trybem BBCode i WYSIWYG, a dopiero potem zapisanie - tak dla pewności ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts