Cipher 618 Napisano Lipiec 23, 2014 Share Napisano Lipiec 23, 2014 Od wczoraj próbuję wysłać dłuższą wiadomość do użytkownika Xinef. Tylko do niego (przetestowane na innych użytkownikach - lorem ipsum). I tu pojawia się problem. Od dawna pisaliśmy do siebie DŁUGIE teksty, które przechodziły bez problemów, ale teraz otrzymuję taki oto komunikat:Error 503 Service UnavailableService UnavailableGuru Meditation:XID: 783368947_________________Varnish cache serverPoczątkowo byłem pewien, że to wina przegrzewającego się laptopa / routera. Spróbowałem wieczorem gdy było chłodniej. Efekt ten sam.Przeglądarka - każda. Na każdej ten sam komunikat.Próbowałem podzielić wiadomość na mniejsze. Udało się, ale u innych użytkowników nie musiałem nic ciąć.Włączenie / wyłączenie AdBlocka nie pomaga.Skończyły mi się pomysły. To pierwsza taka sytuacja na forum.Swoją drogą, ciekawe czy ta wiadomość przejdzie :/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skysplit Napisano Lipiec 23, 2014 Share Napisano Lipiec 23, 2014 Jest to wina serwera. Sprawdzę co z tym - mógłbyś podać godzinę/godziny w jakich próbowałeś to wysłać? Jak długie są ta wiadomości(tak licząc literki)? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Lipiec 23, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 23, 2014 Bardzo dziwna sprawaOstatnia otrzymana wiadomość od niego: 22 lipca 01:55, a raczej dziś wcześnie rano.Problemy z odpowiedzią zaczęły się o godzinie 08:43, 11:49, 12:15Krótsza wiadomość przeszła. Druga już nie (niestety nie mam godziny). Ciekawiła mnie jedna rzecz. Być może wiadomość jest zbyt długa?Zamieniłem ją na "Lorem..." i wysłałem innemu forumowiczowi - BRONIESiPEGASIS, godzina 12:50. Zero problemów.To samo zrobiłem z Xinefem chwilę później - przeszło.Wysłałem więc Xinefowi prawdziwą, całą wiadomość n-ty raz i po raz kolejny pojawił się problem. Może cytowanie, pogrubianie tekstu przeszkodziło w wysłaniu tekstu. Godzina 15:09 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterBlue Melody Napisano Lipiec 23, 2014 Share Napisano Lipiec 23, 2014 Bardzo dziwna sprawa Ostatnia otrzymana wiadomość od niego: 22 lipca 01:55, a raczej dziś wcześnie rano. Problemy z odpowiedzią zaczęły się o godzinie 08:43, 11:49, 12:15 Krótsza wiadomość przeszła. Druga już nie (niestety nie mam godziny). Ciekawiła mnie jedna rzecz. Być może wiadomość jest zbyt długa? Zamieniłem ją na "Lorem..." i wysłałem innemu forumowiczowi - BRONIESiPEGASIS, godzina 12:50. Zero problemów. To samo zrobiłem z Xinefem chwilę później - przeszło. Wysłałem więc Xinefowi prawdziwą, całą wiadomość n-ty raz i po raz kolejny pojawił się problem. Może cytowanie, pogrubianie tekstu przeszkodziło w wysłaniu tekstu. Godzina 15:09 Ja też. Przedwczoraj chciałam wejść na forum, a tu pisze coś tam error. Spróbowałam jeszcze raz, lecz nic. A dzisiaj mam już. Może poczekać kilka dni lub jeden dzień? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts