Zaraza Napisano Lipiec 2, 2012 Share Napisano Lipiec 2, 2012 Szybka akcja, jetpacki, pojazdy, buty unoszące nas w powietrzu, multiplayer i przede wszystkim: adrenalina! Od paru dni gra się stała dostępna na Steam jako F2P. Zyskała dużo nagród i pochlebnych recenzji. Ja zagrałem ją przed chwilą i mi się bardzo spodobała. A co jeszcze potrzebne jest do tego, aby bawić się lepiej niż dobrze? Polskich bronies. Strona Steam tej gry: http://store.steampowered.com/app/17080/ I uprzedzam: F2P ma parę ograniczeń (np. tylko dostępne 3 klasy), ale to gry zbytnio nie psuje. Zapraszam do grania i ściągania (ale rym )! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Lipiec 2, 2012 Share Napisano Lipiec 2, 2012 Już dawno miałem grać. Ale internety nie pozwalają Musze obejść się smakiem, jak zwykle. Meh... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zaraza Napisano Lipiec 2, 2012 Autor Share Napisano Lipiec 2, 2012 Złe internety ; p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Napisano Lipiec 2, 2012 Share Napisano Lipiec 2, 2012 F2P nie ma tylko 3 klas. Można odblokować wszystkie bez problemu, jesli ma się wystarczająco EXP. To mnie trochę odstrasza, w ogóle uważam, że o ile Tribes to świetna gra to payment model Hi Rez Studios to porażka na całej linii. Aczkolwiek czasem sobie pogram w TDM, bo czemu by nie :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NiBl Napisano Lipiec 4, 2012 Share Napisano Lipiec 4, 2012 Odblokowanie klas nie jest jakieś trudne. Bardziej istotne jest odblokowanie broni które są kilka razy droższe, a czasem wręcz niezbędne do skutecznego pełnienia funkcji (klasa z stealthem by chętnie użyła takiego pistoleciku z wybuchowym stuffem, a ma tylko SMG i Pistolet automatyczny na starcie o ile dobrze pamiętam). Dla mnie gra jednak była nazbyt szybka. Z pewnością nie polecam kupowania Snajpera (Sentinel), bo nie nadaje się do tak szybkiej gry (ani nie posiada dużego zoom-a, ani nie zadaje dużych obrażeń - do 500 lub 600 na podstawowej snajperce). Także Brute nie jest dobrym wyborem (bo Juggernaught potrafi robić to samo). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Napisano Lipiec 5, 2012 Share Napisano Lipiec 5, 2012 Jeżeli ktoś chciałby ponabijać sobie trochę exp to obecnie trwa Double EXP weekend. Ja zbieram na Spinfuser dla Soldiera i idzie mi to jak krew z nosa... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nister Napisano Lipiec 5, 2012 Share Napisano Lipiec 5, 2012 Już dawno miałem grać. Ale internety nie pozwalają Musze obejść się smakiem, jak zwykle. Meh... Mam awarie neta... 0.3kb/s i nie ma lagów (tylko na yt sobie już filmów nie oglądnę) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wolf0507 Napisano Lipiec 24, 2012 Share Napisano Lipiec 24, 2012 Ja niedawno zacząłem grać w Tribes i gram prawie non stop. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts