Servant Saber Napisano Sierpień 3, 2014 Share Napisano Sierpień 3, 2014 cześć, again, lol 15 sierpnia (lub 16 lol, sama nie pamiętam ) będzie przypadać rocznica pierwszego ponymeeta w Piotrkowie Trybunalskim. Przez ten rok wiele się zmieniło - nabraliśmy doświadczenia, poznaliśmy wielu nowych ludzi z czego spora cześć nawet nie wiedziała, że są tu inni broniacze w okolicy wtf i co za tym idzie powiększyło się nasze grono pseudoorganizacyjne w tym między innymi ja doszłam do władzy... hehe, doszłam. Czasu wolnego mamy naprawdę za dużo to też postanowiliśmy powtórzyć nasz mały-wielki kataklizm, smutek, żal i pożogę sukces z 26 lipca, ale nie przedłużając... witamy na drugim Piotrkowskim [pseudo zorganizowanym] Ponymeetcie! Również tym razem będziemy mieć do dyspozycji salę w Ośrodku Działań Artystycznych więc nie trzeba się martwić o świecące słońce, padający deszcz czy meteoryty lecące z nieba! sobota, 16.08.2014 Focus Mall Piotrków Trybunalski ul. Juliusza Słowackiego 123 godz. 10:00 i wcześniej Minimapka miasta: Osoby dojeżdżające będziemy odbierać z dworca, z powrotem możemy również odprowadzić. Focus jak i sama ODA znajdują się rzut ziemniakiem w linii prostej od dworca i od głównej ulicy miasta.Meety trwają u nas tradycyjnie "do ostatniej osoby" czyli do 20-21. Nasza grupa na Facebooku Fanpage naszych meetów na Facebooku Do zobaczenia w Piotrkowie~! ~ Adrian „Zmara” Wójcik, Aleksandra „Monti” Krasoń, Eryk „BROnypony” Saciński, Maciej „Duncan” Wilga, Malwina „Aglet” Kuśmierek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monti Napisano Sierpień 3, 2014 Share Napisano Sierpień 3, 2014 Proszę pisać na privie w razie wątpliwości - będę pewnie odbierała ludzi z dworca. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MysteriousStory Napisano Sierpień 5, 2014 Share Napisano Sierpień 5, 2014 mam nadzieje, że ktoś mnie odbierze z dworca, bo ostatnio nie doświadczyłem takiej przyjemności ;( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Sierpień 5, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 5, 2014 mam nadzieje, że ktoś mnie odbierze z dworca, bo ostatnio nie doświadczyłem takiej przyjemności ;( Odebrlibyśmy z dworca... gdybyś na nim był, a nie od razu poszedł do Ody Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuracyja Napisano Sierpień 10, 2014 Share Napisano Sierpień 10, 2014 Ja będę - wszystkie terminy kolidujące z okresem 15-17 VIII usunięte Oczywiście, videorelacja będzie. Ale szybciej, a nie po tygodniu (internet z drewna). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Sierpień 15, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 15, 2014 Halo halo, moi mili! Nasz meet odbędzie się już jutro dlatego podaję tu numery telefonów do organizatorów! Numery telefonów do organizatorów: Adrian „Zmara” Wójcik - 502 977 920 [wszyscy przyjezdni są proszeni o zapisanie numeru, bo ten słodziak będzie odbierał was z dworca ] Aleksandra „Monti” Krasoń - 512 981 210 Eryk „BROnypony” Saciński - 500 322 785 Maciej „Duncan” Wilga - 504 365 950 Malwina „Aglet” Kuśmierek - 660 305 667 [od siebie dodam, że do mnie się nie dzwoni tylko pisze SMSy : P] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Sierpień 16, 2014 Share Napisano Sierpień 16, 2014 Meet 9/11 PS Aglet, zajmij się działem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuracyja Napisano Sierpień 19, 2014 Share Napisano Sierpień 19, 2014 Jeszcze raczę odświeżyć. "Relacja" z meetu tutaj. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się