MaxyBlack Napisano Sierpień 5, 2014 Share Napisano Sierpień 5, 2014 (edytowany) Poszukuje dobrych graczy w TF. Kilka osób znaszej drużyny highlanderowej wyjechało na wakacje. Skutkiem jest to, że wszystkie suby musiały zająć miejsca tych którzy wyjechali. Nasz team wyszedł z grupy na highlander open. czekamy na daty najbliższych meczy. Jednocześnie szukamy nowych osób do teamu, chcemy zebrać 18 osób w klanie tak abyśmy mieli zastępstwo na każdego gracza. Obecnie brakuje nam Solda któremu padł komputer. Medyk wyjechał na wakacje z rodziną, Scout również wyjechał. Znaleźliśmy zastępstwo za Meda i scouta dzięki ławce rezerwowych jednak wciąż poszukujemy nowych graczy aby nasz team się powiększył. Zainteresowanych prosze o kontakt na steam Edytowano Sierpień 5, 2014 przez MaxyBlack Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nicz Napisano Sierpień 5, 2014 Share Napisano Sierpień 5, 2014 Hmm, z chęcią bym się zgłosił. W TF-a mam dosyć sporo godzin przegranych, co prawda ostatnio nie grywałem, ale myślę, że szybko wróciłbym do formy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brony Gamer Napisano Sierpień 6, 2014 Share Napisano Sierpień 6, 2014 Z bardzo wielką chęcią zagram jak by co mój nick na steam taki jak na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camed Napisano Sierpień 7, 2014 Share Napisano Sierpień 7, 2014 (edytowany) Już zaprosiłem do znajomych, chętnie się zgłoszę. W TF2 mam już przegranych blisko 700 godzin, radzę sobię całkiem nieźle niemal każdą klasą, z czego preferuje grę szpiegem, skautem, żołnierzem oraz inżynierem. Resztę klas również ogarniam. Wiem kiedy użyć kritzkriega a kiedy zwykłego mediguna, a kiedy co innego. Brałem udział w rozgrywkach 4v4, 6v6 (UGC LEAGUE). W Highlandera nigdy niestety nie było mi dane zagrać, aczkolwiek myślę, że dałbym radę. Czekam na pozytywne rozpatrzenie sprawy Edytowano Sierpień 7, 2014 przez Camed Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaxyBlack Napisano Sierpień 8, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 8, 2014 Obecnie robie spis wszstkich chętnych. JA nie jestem głównodowodzącym w teamie. Nasz dowódca pojechał na wakacje, ja nawet zastępcą nie jestem xD, ale cóź, jestem jedynym ogarniętym więc ja się tym zajmuję. Lista zostanie zweryfikowana, a następnie skontaktuje się z chętnymi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brony Gamer Napisano Sierpień 11, 2014 Share Napisano Sierpień 11, 2014 Nie mogę się doczekać spisu chętnych Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thornix Napisano Sierpień 11, 2014 Share Napisano Sierpień 11, 2014 Ciekawe...można by popytać ludzi z MTBR, może uda się tym razem zgrać... tak czy siak, macie mój miecz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaxyBlack Napisano Sierpień 17, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 17, 2014 Prosił bym moda o zamkniecie tematu. Cóż, przegraliśmy mecz i wylatujemy z Highlander open. Nasz lider postanowił, że poszuka sobie innego team więc oficjalnie team zostaje rozwiązany. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts