Brony Gamer Napisano Sierpień 25, 2014 Share Napisano Sierpień 25, 2014 Ktoś chętny? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bester Napisano Sierpień 25, 2014 Share Napisano Sierpień 25, 2014 Albo rozwiń temat, co i jak, jakie ramy czasowe, jakie osoby preferujesz, cokolwiek. W chwili obecnej temat przedstawia zerową wartość. Taką wiadomość mógłbyś równie dobrze zamieścić w statusie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Halik Napisano Sierpień 26, 2014 Share Napisano Sierpień 26, 2014 ja wcale nie jestem chętny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brony Gamer Napisano Sierpień 27, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 27, 2014 no dobra chodzi o to że wszyscy moi znajomi (prawie wszyscy) porozchodzili sie albo nie chcą już gadać na skejpie bo im sie znudziło. po za tym lubimy sobie żartować a pozatym chodzi mi też o jakąś dobrą drużyne do MVM która wszpóracuje dobrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Lipiec 17, 2015 Share Napisano Lipiec 17, 2015 (edytowany) Jeśli temat aktualny to się zgłoszę, gdyż sam też potrzebuje drużynę. W TF2 mam już przegrane 1348h Preferuję granie medykiem, soldem i skautem. Innymi klasami nie pogardzę. Mój steam: http://www.steamcommunity.com/id/luc78/ Do MvM też się nadam Edytowano Lipiec 17, 2015 przez Lucas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkon.fallout Napisano Październik 14, 2016 Share Napisano Październik 14, 2016 25.08.2014 at 22:32 Brony Gamer napisał: Ktoś chętny? Ja z chęciom nazwa : arkon-minecraft Gram w TF2 i pogadam z chęciom Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się