FlutterBlue Melody Napisano Październik 2, 2014 Autor Share Napisano Październik 2, 2014 ( NIGDY NIE JADŁAM ALE... ) Mniam. Biała czekolada? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sloyth 06.0 Napisano Październik 2, 2014 Share Napisano Październik 2, 2014 (edytowany) Mniam Coca-cola waniliowa (niedostępna w Polsce) Wysłano z Księżyca przy użyciu Tapatalk Space Edytowano Październik 2, 2014 przez sloyth 06.0 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Październik 2, 2014 Share Napisano Październik 2, 2014 Piłam w Czechach, Mniam~ Bombolada mleczna? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sFAF Napisano Październik 3, 2014 Share Napisano Październik 3, 2014 Coca-cola waniliowa (niedostępna w Polsce) Co do coca-cola waniliowa to wiem, że w Polsce można było ją kupić w sklepie "ALMA" lub w "Piotrze i Pawle". Nie wiem jak teraz, ale mogę powiedzieć, że sam w wakacje kupiłem ją w "Piotrze i Pawle" i wypiłem i przyznam że jest epicka. Co do bombolady mlecznej Mniam Lukrecja? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Październik 3, 2014 Share Napisano Październik 3, 2014 Mniam, ale tylko w małych ilościach. Jedwabniki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ApulJack Napisano Październik 3, 2014 Share Napisano Październik 3, 2014 Łel no tych motyli to nie jadłem ;-; jakoś do owadów mnie nie ciągnie ;/ tak więc Blee Dzika róża? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sloyth 06.0 Napisano Październik 3, 2014 Share Napisano Październik 3, 2014 Mniam Suchary? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minish, Hero of the Storm Napisano Październik 3, 2014 Share Napisano Październik 3, 2014 "Po co idzie dres do lasu? Poziomki." Taki suchar jest smaczny, więc Mniam Murzynek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sloyth 06.0 Napisano Październik 3, 2014 Share Napisano Październik 3, 2014 Murzynek Bambo w Afry... Mniam Chleb z truskawkami? Można tak jeść! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Październik 3, 2014 Share Napisano Październik 3, 2014 Nie jadłam, ale w sumie brzmi smacznie więc mniam. Kiełbasa z grilla z czekoladą do smarowania? Jadłam XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterBlue Melody Napisano Październik 3, 2014 Autor Share Napisano Październik 3, 2014 Mniam Ryż? そして今、このコメントには意味がありませんSoshite ima, kono komento ni wa imi ga arimasen そして今、このコメントには意味がありません Soshite ima, kono komento ni wa imi ga arimasen そして今、このコメントには意味がありません Soshite ima, kono komento ni wa imi ga arimasen Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Październik 3, 2014 Share Napisano Październik 3, 2014 Mniam c: Kasza gryczana? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minish, Hero of the Storm Napisano Październik 3, 2014 Share Napisano Październik 3, 2014 Blee Papier z bananem (jadłem) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Październik 3, 2014 Share Napisano Październik 3, 2014 Banan jest spoko, ale z papierem..? Blee Makaron z serem (białym)? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Październik 3, 2014 Share Napisano Październik 3, 2014 Mniam Spaghetti? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Październik 3, 2014 Share Napisano Październik 3, 2014 Jadłam tylko Bolognesse, Napoli i Carbonare, ale wszystkie były mniam~ Kopytka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sFAF Napisano Październik 3, 2014 Share Napisano Październik 3, 2014 Mniam Pieczone kasztany? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Październik 3, 2014 Share Napisano Październik 3, 2014 Mniam Gotowana kukurydza? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sloyth 06.0 Napisano Październik 3, 2014 Share Napisano Październik 3, 2014 Mniam Chlep? Wysłano z Księżyca przy użyciu Tapatalk Space Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sFAF Napisano Październik 3, 2014 Share Napisano Październik 3, 2014 Mniam uwielbiam chlep Masło? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sloyth 06.0 Napisano Październik 3, 2014 Share Napisano Październik 3, 2014 Mniam. 20% lepsze od margaryny Chlep razowy? Wysłano z Księżyca przy użyciu Tapatalk Space Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Październik 3, 2014 Share Napisano Październik 3, 2014 Mniam chlep razowy taki dobry Chlep kukurydziany? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sloyth 06.0 Napisano Październik 3, 2014 Share Napisano Październik 3, 2014 Też mniam Chlep żytni? Wysłano z Księżyca przy użyciu Tapatalk Space Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minish, Hero of the Storm Napisano Październik 3, 2014 Share Napisano Październik 3, 2014 BLEEEEEEEEEEEE, ja jem tylko jasny Mikrofon (czasami niektórzy do niego mówią tak jakby go jedli xd) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ApulJack Napisano Październik 4, 2014 Share Napisano Październik 4, 2014 Blee :C Plastik lub inne tworzywa? ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się