Anathiela Napisano Wrzesień 15, 2014 Share Napisano Wrzesień 15, 2014 Przyjmę zamówienia na awatary i sygnatury. Oto kilka próbek. Sygnatura Avatar Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Wrzesień 15, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 15, 2014 Nowego awatara raczej bym nie chciał, ale ciekawi mnie jakbyś zrobiła sygnaturę dla mnie. Tylko nie wiem co to by mogło być. Jakoś nie mam pomysłu. Z zamówieniem się wstrzymam. Nie ma sprawy, zastanów się i napisz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tergos11 Napisano Wrzesień 15, 2014 Share Napisano Wrzesień 15, 2014 Ja chciałbym cię poprosić o jakiegoś avatara z Lyrą.Coś takiego jak zrobiłaś z Rarity w próbkach twoich możliwości(które są świetne swoją drogą )Właśnie jakiś takiś dodatek jak ten parasol i prócz tego jakieś ładne tło .No i złoty napis "Lyra" gdzieś u dołu.Z góry dzięki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Wrzesień 15, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 15, 2014 Dayan jeśli chcesz swoje OC siedzącego musiałbyś mieć vector by zrobiła sygnaturę. Co d dwóch ostatnich będą robione. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Wrzesień 15, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 15, 2014 Wasze Awatary: Nie mam takiego vectora. Nie mogłabyś narysować? Nie rysuje digital. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tergos11 Napisano Wrzesień 15, 2014 Share Napisano Wrzesień 15, 2014 dzięki są świetne i szybko je zrobiłaś . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Wrzesień 15, 2014 Share Napisano Wrzesień 15, 2014 Jom kciołbym sygna z Octavią, ino bya jakaś urocza z efektywowym pisadłem moiego nickname'u ( tj. FirstChoice). Zdrawiam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacpi Napisano Wrzesień 15, 2014 Share Napisano Wrzesień 15, 2014 Ja bym chciał prosić o sygnaturę z Panią Kapitan i logiem(?) Wonderbolts za nią Z góry dziękuję Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klawden Napisano Wrzesień 15, 2014 Share Napisano Wrzesień 15, 2014 To ja poproszę awatar z Flutterką Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Wrzesień 15, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 15, 2014 Zrobione: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterBlue Melody Napisano Wrzesień 15, 2014 Share Napisano Wrzesień 15, 2014 To ja poproszę sygnę z tym: Z tym pierwszym a nie tym z tyłu. Z napisem Kyubey... Zawsze słodki potworek. Tło byle jakie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Wrzesień 15, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 15, 2014 To ja poproszę sygnę z tym: Z tym pierwszym a nie tym z tyłu. Z napisem Kyubey... Zawsze słodki potworek. Tło byle jakie. To ja poproszę vector tego stworka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacpi Napisano Wrzesień 15, 2014 Share Napisano Wrzesień 15, 2014 Dzięki wielkie, jest super ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Wrzesień 15, 2014 Share Napisano Wrzesień 15, 2014 (edytowany) Zacna, dziękować. Wprawdu spodziewanem się duziejszego pisadła ale tak tyci tyci tu też możen być Edytowano Wrzesień 15, 2014 przez FirstChoice Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Wrzesień 16, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 16, 2014 Hmm... Całkiem nieźle. Jeśli mogłabyś do mojego Avka dorzucić jeszcze śliczny i pasujący podpis ,,Arrow", to byłbym wdzięczny Będę musiała odnowa robić, nie zapisuje gimpa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Wrzesień 16, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 16, 2014 Dla Serey: Edit awatar dla Myhell: 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Wrzesień 16, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 16, 2014 Jeśli będziesz chciał to mogę zrobić inną sygnaturę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klawden Napisano Wrzesień 16, 2014 Share Napisano Wrzesień 16, 2014 (edytowany) Dziękuje za awatar. Jest przepiękny Czy mogła bym jeszcze prosić o sygnature z złoty napisem Avengers Fan z tym czymś XD ? Nie wiem jak zrobić spoiler więc dam w linku : http://i60.tinypic.com/xkzp7n.png Edytowano Wrzesień 16, 2014 przez SpeedMist Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterBlue Melody Napisano Wrzesień 16, 2014 Share Napisano Wrzesień 16, 2014 To ja poproszę vector tego stworka. To daje ten obrazek: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Wrzesień 16, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 16, 2014 Dziękuje za awatar. Jest przepiękny Czy mogła bym jeszcze prosić o sygnature z złoty napisem Avengers Fan z tym czymś XD ? Nie wiem jak zrobić spoiler więc dam w linku : http://i60.tinypic.com/xkzp7n.png Jak już to vector był by dobry. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Wrzesień 16, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 16, 2014 (edytowany) Stworek twoja Sygna.: ChciaŁ...? Wybacz Bleu, nie jestem "menszczyznom" D: Mam nadzieję, że to była tylko literówka, albo zwracałaś się do innego użytkownika. Bądź mój nick brzmi zbyt "facecikowato". A co do sygnatury... Za miesiąc, może trzy tygodnie C: Aaaa to była literówka. Edytowano Wrzesień 16, 2014 przez Bleu_le_Corbeau Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klawden Napisano Wrzesień 17, 2014 Share Napisano Wrzesień 17, 2014 (edytowany) Jak już to vector był by dobry. To ja chce jednak z tym obrazkiem (THIS IS VECTOR !) : http://fc09.deviantart.net/fs70/i/2012/315/f/2/mlp_fim__lyra_heartstrings_by_hoodie_stalker-d5kok8f.png XD ( Obrazek był duży XD) i z złotym napisem Lyra i z moim nickiem Edytowano Wrzesień 17, 2014 przez SpeedMist Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Wrzesień 17, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 17, 2014 To ja chce jednak z tym obrazkiem (THIS IS VECTOR !) : http://fc09.deviantart.net/fs70/i/2012/315/f/2/mlp_fim__lyra_heartstrings_by_hoodie_stalker-d5kok8f.png XD ( Obrazek był duży XD) i z złotym napisem Lyra i z moim nickiem Twoja sygnatura: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klawden Napisano Wrzesień 17, 2014 Share Napisano Wrzesień 17, 2014 Dziękuje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterBlue Melody Napisano Wrzesień 17, 2014 Share Napisano Wrzesień 17, 2014 Stworek twoja Sygna.: Aaaa to była literówka. Dzięki. Będzie pochwalony Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się