Past Alter Napisano Październik 7, 2014 Autor Share Napisano Październik 7, 2014 (edytowany) Jeśli chodzi o nocleg będzie no cóż spory problem :/ Jeśli ktoś bierze nocleg niech napisze. ( Razem coś się wymyśli ) Osobiście jadę pociągiem w sobotę i jestem w Poznaniu około 8:30 a wyjadę o jakieś tam 5 - 6 zależy ile się będzie chodzi po mieście XD Edytowano Październik 7, 2014 przez Havtic Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ApulJack Napisano Październik 8, 2014 Share Napisano Październik 8, 2014 No cóż ja jade w piątek jakoś w południe myśle więc po południu jestem. Zawsze jak by sie nie udało noclegu załatwić są te hale tam gdzie wszyscy śpio ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Past Alter Napisano Październik 8, 2014 Autor Share Napisano Październik 8, 2014 Hale ? na jakiej zasadzie ? bo jak coś ze każdy może tam spac jak popadnie to byłó by spoko grunt to tylko mały nocleg a nie odrazu jakiś hotel xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panda Hippis Napisano Październik 10, 2014 Share Napisano Październik 10, 2014 Ja też prawdopodobnie się wybiorę. Z dziewczyną i przyjaciółmi (dziewczyna wie, że lubię MLP, znajomi też, ale raczej się naśmiewają). Ja nie znam Poznania (a mieszkam w Kościanie -.- 40km dalej...). Może spotkamy się gdzieś w środku? Ewentualnie wymiana numerami czy coś, żeby się zgadać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Past Alter Napisano Październik 10, 2014 Autor Share Napisano Październik 10, 2014 Okey możemy się spotkać Numery potem sobie po podajemy by się nie zgubić XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panda Hippis Napisano Październik 10, 2014 Share Napisano Październik 10, 2014 Wreszcie poznam jakichś broniaczy :3 Szkoda tylko, że na krótko, bo mi pewnie dziewczyna na dłużej nie pozwoli ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ApulJack Napisano Październik 10, 2014 Share Napisano Październik 10, 2014 Dejm wpaśc pod pantofel to smutna sprawa xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panda Hippis Napisano Październik 11, 2014 Share Napisano Październik 11, 2014 (edytowany) Nie wpaść pod pantofel, ale ma dziewczyna ani nie lubi gier, a do kuców staram się ją przekonać ^^ I chyba nie byłoby jej miło, gdybym cały dzień chodził ze znajomymi z forum, a nie z nią, prawda? @UP - Serio mam w tłumie ludzi nosić kartkę na plecach czy na brzuchu z napisem "Panda Hippis - Mlppolska!"? Nie chcę robić z siebie, mojej dziewczyny i znajomych pośmiewiska. Serio. Już lepszym pomysłem jest wymiana numerów, albo umówienie się dokładnie przy jakimś miejscu na/przy halach. Edytowano Październik 11, 2014 przez Panda Hippis 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Past Alter Napisano Październik 11, 2014 Autor Share Napisano Październik 11, 2014 WHAT ?! XD JA sobie przykleje fluttershy na prawym ramieniu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panda Hippis Napisano Październik 12, 2014 Share Napisano Październik 12, 2014 Znaczy... Sorry. Może byłem za ostry, ale... Moja dziewczyna jest tylko i wyłącznie tolerancyjna do mnie, a znajomi się naśmiewają. Ja serio nie chce mieć 9. rok z rzędu przesrane w szkole :c Ja chętnie bym se coś nalepił, no ale sytuacja wymaga, by moje ubrania i ciało zostało na razie nietknięte... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panda Hippis Napisano Październik 12, 2014 Share Napisano Październik 12, 2014 To będę Was szukać ^^ Ewentualnie wymienić się numerami albo ustalić miejsce spotkania... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ApulJack Napisano Październik 12, 2014 Share Napisano Październik 12, 2014 A ja wbije normalnie i myśle że was jakims cudem rozpoznam :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panda Hippis Napisano Październik 12, 2014 Share Napisano Październik 12, 2014 Ja postaram się mieć na sobie koszulkę "Led Zeppelin" i pieszczochę piramida ^^ Może poznacie, jestem dość wysoki z dość niską dziewczyną ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ApulJack Napisano Październik 12, 2014 Share Napisano Październik 12, 2014 no ja raczej bede jak nie na uszach to na szyi takie swagowe słuchawki, bezprzewodowe :3 ale raczej bedzie ciężko to zauważyć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Past Alter Napisano Październik 12, 2014 Autor Share Napisano Październik 12, 2014 No cóż mnie poznacie po czarnej bluzie z turkusowymi elementami, krótkich blond włosami i sredniego wzrostu XD ( 186 cm ). Buty tez czarno biało turkusowe Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Past Alter Napisano Październik 15, 2014 Autor Share Napisano Październik 15, 2014 PGA za 10 dni więc trzeba coś uzgodnić ponymeet w sobotę o godz np. 12 ? Zeby czas kazdemu w miare pasował by potem w kucykowym gronie pójść zwiedzać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ApulJack Napisano Październik 15, 2014 Share Napisano Październik 15, 2014 Ten kto przyjeżdża w piątek może sie spotkamy odrazu, bedziemy sie trzymać przynajmniej razem :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackBird Napisano Październik 16, 2014 Share Napisano Październik 16, 2014 Ja na PGA będę jechać jako wycieczka klasowa ;d. Nwm czy będziemy trzymać sie grupy czy każdy robi co chce... będę tam od ok. 10:00 do 17:00 i jeśli będzie możliwość "łażenia samemu" chętnie przyłącze sie do was ;d Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Past Alter Napisano Październik 16, 2014 Autor Share Napisano Październik 16, 2014 Ten kto przyjeżdża w piątek może sie spotkamy odrazu, bedziemy sie trzymać przynajmniej razem :3 Spoko pomysł xD Kto przyjeżdza w piątek niech się skontaktuje z Apuldżak Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sloyth 06.0 Napisano Październik 17, 2014 Share Napisano Październik 17, 2014 To gdzie to spotkanie? Mi pasuje wszędzie byle blisko tramwaju ;P Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ApulJack Napisano Październik 17, 2014 Share Napisano Październik 17, 2014 No najlepiej przed wejściem :3 ale jeszcze tymi numerami sie powymieniamy to na bierząco bedziemy sie szukać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sloyth 06.0 Napisano Październik 17, 2014 Share Napisano Październik 17, 2014 To jeśli macie smartfony i dostęp do internetu to zainstalujcie sobie Skype lub GG i tak będzie wygodniej rozmawiać i się odnaleźć jeśli się rozdzielimy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ApulJack Napisano Październik 17, 2014 Share Napisano Październik 17, 2014 ja tam mam ponad 100 na koncie to moge dzwonic xD a poza tym nie wiem czy mój złomowaty smartfon da rade skypa zainstalowac, ale chyba powinien Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sloyth 06.0 Napisano Październik 17, 2014 Share Napisano Październik 17, 2014 czy mój złomowaty smartfon da rade skypa zainstalowac Jeśli moja przestarzała, zawieszająca się cegła (GTS5360) da radę to każdy inny też powinien Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ApulJack Napisano Październik 19, 2014 Share Napisano Październik 19, 2014 (edytowany) Czy vip day to dzień w który bilety za 100 i nie da sie jak było na pyrkonie że wchodzisz normalnie, no ale nie masz tego co vipy? jeżeli nie da sie wleźć co lipa i będe musiał jechać w sobote :/ EDIT: OŁ dejmm w sobote turniej trackmani 2 stadium :3 musze sie zapisać Edytowano Październik 21, 2014 przez ApulDżak Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się