Loni Napisano Październik 23, 2014 Share Napisano Październik 23, 2014 Nawet nie wiem, co powiedzieć ;a; To mój pierwszy wygrany konkurs na tym forum i jest mi bardzo miło c: Prace z 2 i 3 miejsca jak najbardziej zasługują na swoje miejsca. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Październik 24, 2014 Share Napisano Październik 24, 2014 Praca Loni taka cudowna! ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Październik 24, 2014 Share Napisano Październik 24, 2014 Gratuluję wszystkim uczestnikom ^^. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karcia Napisano Październik 24, 2014 Share Napisano Październik 24, 2014 Pierwsza praca jest genialna.Jejciu jak ja sie ciesze że moja praca jest na 3 miejscu,nie moge w to uwierzyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Październik 29, 2014 Autor Share Napisano Październik 29, 2014 Nadal czekam na wiadomość od ostatniego zwycięzcy z danymi osobowymi i wybranym wzorem do plakatu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts