sloyth 06.0 Napisano Wrzesień 24, 2014 Share Napisano Wrzesień 24, 2014 Witam. W tym temacie można rozmawiać o tej grze, pokazywać powtórki, statystyki itp. Na początek takie pytanie: Może byśmy utworzyli klan Bronies i grali razem w multiplayer? Ciekawe czy ktoś z forum w ogóle w to gra ;P Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dankey Hooves Napisano Wrzesień 24, 2014 Share Napisano Wrzesień 24, 2014 Ja nawet często sobie gram w multi, czasami w zombie; ogólne fajna gierka, jednak potrafi sfrustrować swoją mechaniką. Co do klanu; Jaka platforma? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sloyth 06.0 Napisano Wrzesień 24, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 24, 2014 Co do klanu; Jaka platforma? PC Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dankey Hooves Napisano Wrzesień 26, 2014 Share Napisano Wrzesień 26, 2014 @up Szkoda, ja jestem na PS'ie. Tak na marginesie mówiąc to zauważyłem że na multi, częściej lub rzadziej, można spotkać ludzi z kucykowymi emblematami. Sent from my Xperia SP using Tapatalk Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sloyth 06.0 Napisano Wrzesień 27, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 27, 2014 (edytowany) Szkoda, ja jestem na PS'ie. Teorytycznie mógłbym kupić Black Opsa 2 na PS3 ale chyba nie warto bo niedługo wychodzi kolejna część i serwery znowu będą puste :/ A poza tym musiałbym zdobywać wszystko od nowa można spotkać ludzi z kucykowymi emblematami. Czasami są też ludzie z klanów typu: [PONY], [MLP] itp. Edytowano Wrzesień 27, 2014 przez sloyth 06.0 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Lipiec 17, 2015 Share Napisano Lipiec 17, 2015 (edytowany) Sam też posiadam Black Ops 2 na PS3. Może jakiś klan chociaż na PS'ie stworzyć się uda? Edytowano Lipiec 17, 2015 przez Lucas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manfo12 Napisano Październik 13, 2015 Share Napisano Październik 13, 2015 (edytowany) Ja chętnie mogę pograć z wami w jakimś klanie w Cod Bo2 gram prawie codziennie więc nudzi mi się granie samemuPozaa tym jak chcecie jakieś fajne kucykowe emblematy to walcie śmiało Edytowano Październik 13, 2015 przez Manfo12 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Grudzień 28, 2015 Share Napisano Grudzień 28, 2015 13.10.2015 at 12:51 Manfo12 napisał: Ja chętnie mogę pograć z wami w jakimś klanie w Cod Bo2 gram prawie codziennie więc nudzi mi się granie samemu Pozaa tym jak chcecie jakieś fajne kucykowe emblematy to walcie śmiało PC czy jakaś inna platforma? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manfo12 Napisano Grudzień 29, 2015 Share Napisano Grudzień 29, 2015 Pc Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się