Pawlex Napisano Lipiec 8, 2012 Share Napisano Lipiec 8, 2012 Jak na razie zapowiadają się nudne wakacje, więc postanowiłem spróbować swoich sił w pisani fanficów. Historia opowiada o losach Alikorna, który postanowił badać istoty nazwane "Oni" Nie idzie mu to za dobrze. Wkrótce jedna z tych istot oferuje mu propozycję. Prolog Rozdział 1 (jest to 1 fanfic jaki pisze więc nie oczekujcie towaru z najwyższej półki :-/) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Lipiec 23, 2012 Autor Share Napisano Lipiec 23, 2012 Nie widzę jakiegoś specjalnego zainteresowania tym ficiem, ale postanowiłem napisać 2 rozdział O tu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilk11 Napisano Lipiec 30, 2012 Share Napisano Lipiec 30, 2012 No cóż powiem tak. Nie jestem wielkim pisarzem ale, fajnie by było gdybyś dodał więcej opisów (łatwiej sobie wyobrazić scenerie, wygląd postaci) i moim zdaniem, nie pisz kilka razy nazwy postaci jak w tym wyrażeniu "- Gdy Blaze to usłyszał, ze złości zbił lustro. Dźwięk tłuczonego szkła trochę go uspokoił. Udał się do salonu, gdzie na stole zobaczył pewien zapieczętowany list. Blaze obadał go, po czym otworzył i zaczął czytać krótką treść." według mnie jest to niepotrzebne bo w domyśle wiemy kto wykonuje czynność (zamiast "Blaze obadał go" mógłby być np. Kuc starannie obadał kopertę) ale to tylko moje nic nie znaczące zdanie... Aha... jeszcze jedno słowo krytyki... w niektórych miejscach odczułem że pisałeś na siłę nie rób tego (jeśli się mylę to zapomnij o tym co napisałem) Poza tym historia jest całkiem ciekawa a sami "Oni" wydają mi się na tyle ciekawi że warto kontynuować opowieść. Czekam na więcej i życzę weny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Sierpień 11, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 11, 2012 Wow, po prostu WOW. Myślałem że już nigdy nie doczekam się jakiejś krytyki. Więc dziękuję ci Wilku jedenaście! To właśnie dzięki tobie wiem co muszę poprawić i właśnie się za to zabiorę!!! A wy w tym czasie przynajmniej przeczytajcie ( ;_; ) Rozdział 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pillster Napisano Sierpień 11, 2012 Share Napisano Sierpień 11, 2012 Historia nawet ciekawa, szkoda tylko, że rozdziały takie krótkie. No i sam styl pozostawia wiele do życzenia - polecam znaleźć kogoś, kto ci zrobi korektę. Ja tak zrobiłem i nie narzekam. Więcej opisów, ciut mniej chaosu i będzie fic że hej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Sierpień 11, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 11, 2012 Problem w tym, że właśnie nikogo do korekty znaleźć nie mogę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pillster Napisano Sierpień 11, 2012 Share Napisano Sierpień 11, 2012 Podjąłbym się tego, ale mój własny fic wymaga korekty więc niestety. Spróbuj na FGE. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilk11 Napisano Sierpień 11, 2012 Share Napisano Sierpień 11, 2012 Część 3 bardzo fajna ale powiedz mi czemu jaskinia jak i drzwi oraz hasło do ich otwarcia przypomina mi "Mroczne Bractwo" ze "Skyrim" ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Sierpień 11, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 11, 2012 Powiedzmy, że troszeczkę się na tym wzorowałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilk11 Napisano Sierpień 11, 2012 Share Napisano Sierpień 11, 2012 Powiedzmy, że troszeczkę się na tym wzorowałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts